![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 70> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ribari, interesno no retko mislenje, moze li da podobjasnis sto podrazbiras pod toa da se razmisluva posiroko, koi se prednostite ako zenata e postara?
|
|
![]() |
|
ribari ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јули.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
podobro bibilo zenskoto da bide postaro od maskoto od mnogu pricini.treba da razmislite malku na posiroko a ne samo za kratok period.
|
|
![]() |
|
ѕверче ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
мислам дека не е многу важна разликата во годините,и мислам дека и за самата врска е подобро машкото да биде повозрасно :)
|
|
грешки сме,луѓе правиме! :)
|
|
![]() |
|
Antonio_plav ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() |
|
BaD BoY 007
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ama razgovor CHAT voden na temava SVASTA!
A sega za temava..Pred nekoj den onaka sretnav edna prijatelka koja veruvate e omazena za postar od nea celi 23 god.Se sretnavme vo hodnikot na pominuvanje vo klinika.Nejziniot soprug koj e prilichno zafaten so dobra para, se naogal na klinika.Koga mi go kazuvase ova deka toj e ovde i ke ostanel podolgo vreme jas poveke se potresiv od nea, a taa KUL brejjj presrekna sto toj se naoga na lekuvanje.Mi bese jasno zosto taa moja poznanicka, prijetelka ne mi e zosto samo raboptata ne svrzuva sorabotuvame, se omazila za naego.Epa parite se slatki, no sepak i nedostasuva sreka, kolku i da se smee vo drustvo, taa ne e so ljubovta na nejziniot zivot, taa e samo vrzana za starec so dobra para, pa kolku i srekno (lazno)izgledala |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Skopska cuca ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
ako e ljubovta prava iskonska i vistinska godinite ne se vazni,toa stanuva sporedna misla koja mnogu retko moze da se spomene ili pak da dojde do izraz
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ahaaaaaaaaaaaa............
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Aj odmori i ti malce..... pa imas rabota sea da mi najdes za potekloto na imeto na ge-ge
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
eeeejjjjjjjjjjjjjjj...........pa jas sama kje si zboram??? aaaa..epa i ja fakjam magla togas...
|
|
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Ne znam... koj po babi koj po zabi
sega i jas ke se isklucuvam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aj kje probam...tuku kaj ni zaginaa drugive.......
VRAKJAJTE SE ILI KJE PLA4AAAAM....muaaaaaaaaaaaa...........
|
|
|
|
![]() |
|
E aj doznaj.... pa kazi, strasno me interesira
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ne go iskopav jas......a ako sakas kje doznaam koj go iskopal.....
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |