![]() |
|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 53> |
Автор | |||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Најтешко е така...кога ни самиот незнаеш што си и каде припаѓаш, трагаш по својот идентитет, а не си сигурен каде да се пронајдеш, еднаш зборуваш во машки род-другпат во женски, па се расправаш со цел свет а најмногу со себе. Не те осудувам-знај дека чаре и спас има. Не си свесен колку нашите аватари и никови откриваат за нас...
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
...mislish zensko ?...ajde razmisli..znam deka ti treba vreme ![]() |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Ги жалам твоите родители...кога си се родил, се радувале, машко чедо...а сега...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
||
Tolerancija pred SE!
![]() Zivej i ostavi go drugiot da zivee, kako toj smeta deka treba da zivee, dokolku licno ne te zagrozuva vo nikoj pogled. Toa vazi i za GAY i za BIsexual populacijata, a i za Str8 populacijata. Humanite vrednosti da gi stavime pred sexualnite opstenja,zelbi, fetisi, i devijacii(koi se isto taka prisutni i kaj str8 lugjeto- sado-mazo,humiliation, sexualni pomagala, egzibicionizam i slicno ) Samo taka ke se pocituvame, i ke bideme dostojni da se narekuvame lugje so nesto poveke od zivotnite, a toa e svesta! |
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Уф ова беше жестоко
![]() |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
..ne mozam da poveruvam..citam i si vikam..mora da se vrativ u vremeto na Inkvizicijata..ili pa ti imas nekoi predci od Salem pa sega go prodolzuvas tuka tvojot lov na vesterki..Kao prvo..ne sum masko,zatoa prestani so evtinite propovedi,kaj mene ne palat...jas ne sum kameleon...nitu pak Latas da mnjam stavovi sekoja godina...Kako prvo..prasuvas..До кога ке судиме според нашите сопствени стандарни?..Znaes i jas se prasuvam istoto..koj faktor si ti nekomu da kazuvas sto e dobro ili sto e loso..kako treba ili ne treba da se cuvstvuva?..I uste nesto..Kako ti toa znaes kako mene ili tebe ne gledaat "bozjite oci"? Verojatno si dosta prosvetlen stom ja imas privilegijata dani kazes koj za sto i kolku ima hrabrost..Zivi si go svojot zivot onaka kako sto mislis deka e najpravilno...i pusti gi drugite da si ziveat...na nikogo ne mu e do tvojata podrska...veruvaj..imam prijatel gay koj mi kaza edna edinstvena recenica so koja se mi stana jasno "da mozev da biram..povtorno ke se rodev kako GAY"...togas..od kade ti tebe pravo..ili mene da kazeme...bilo sto...ma daj..ova e veke razgovor bez smisol.....dosta mi e |
|||
![]() |
|||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
||
Зошто глупав коментар? Само затоа што тебе не ти одговара?
До кога ке судиме според нашите сопствени стандарни?
До кога ке се трудиме да го менуваме светот во работи во кои би требало да се смениме ние?
За промена е потребно храброст и решителен став.
Ќе се молам Бог да ти ги даде и двете.
Диоген, ти заслужуваш да бидеш она за што си создаден. Ти во Божјите очи си машко како и сите други. Немој да мислиш дека е невозможно да се промениш. Одлуката е во твои раце, собери храброст и сила и знај дека во секој момент ја имаш мојата/нашата подршка.
Воопшто немој да се осеќаш инфериорно. На сите нас ни треба промена, а можеби на тебе ти треба најмалку. Но таква е темата тука, затоа ти се обраќам на тебе.
Поздрав!
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...dolnata linija e deka, nema nekoja logika u homoseksualizmot, razbiram se toa ljubav i raganje so takvi predispozicii, ama sum cvrsto na mislenje deka zivotot e za familija i deka e namenet za reprodukcija uz se sto nosi i dobro i zlo...zatoa ne fala-nemozam da svatam nekogo sto e homoseksualec iako ke spomnam deka e tochno i toa da vo antichkiot svet na vremeto koga ne postoele strogi etichki i moralni pravila na odnesuvanje i zeveenje ne postoela razlika pomegu mashkite i zenskite vo vrska so seksot-imeno se cenela univerzalnata ubavina-t/e. se perdashele i so muzi i zeni ...ali se toa e daleku...mnogu daleku nazad so "zimata"...
|
|||
![]() |
|||
||
..koj f**kin*g glupav komentar...mi se povraka od vakvi primitivni razmisluvanja...koj plebeec/plebejka si ti |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
onie koi nema da razberat ubavo e da preprashaat
![]() mozebi ke im bide objasneto
![]() sekoj kade sto si se pronasol........site nie sami za sebe znaeme najdobro sto e toa sto ne ispolnuva sto ne pravi srekni.......sekoj so svoj izbor.......
nemam nisto protiv homoseksualcite....dokolku mojot potpis bi bil vazen za da si gi ostvarat nivnite prava t.e.bez nikakvi predrasudi da bidat prifateni od okolinata so zadovolstvo ke se podpisam ZeZnAtA
no,sepak nesakam da se vo moja blizina
koga homosexualvite bi bile prifateni nema da ima potreba od krienje t.e.nema da bidat promorani da se krijat vo brakovi kade sto ke bidat nesrekni i kade ke bidat isfrustrirani pa seto toa da paga na grbot na onie koi se so niv...........
kutrite "vie"...........glava v sid...........
![]() DA, kutri se zatoa sto prviot sid na koj naiduvaat se tie samite zatoa sto im e strav od reakcijata na nivnite bliski i okolkinata...............a sto preostanuva so drugite sidovi koi.....................
od toj nivni strav tie ne se organiziraat masovno da protestiraat...............i da go imaat najdobroto obezbeduvanje.............tie sepak nisto nema da prevzemat zatoa sto im e strav od porazot ..............
sto im preostanuva???
im preostanuva da prodolzat eve vaka "tajno"anonimno.....
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
||
Монушка, кои се тие закоравени размислувања, зоште мислиш дека сме уназадени ние кои сме против хомосексуалноста? Велиш Jas poveke bi sakala moite idni deca da bidat vo prisustvo na homoseksualci otkolku nedaj boze vo prisustvo na pedofil...Па добро, тогаш однеси ги твоите деца во кафулето Змија и ќе бидат во убаво друштво...Зарем не ти е јасно дека и во двата случаја се работи за нешто болно и перверзно?
Бараат права, бараат да бидат прифатени, во т.н. "развиен свет" веќе се изборија и за брак, а и за посвојување деца...и тебе тоа ти е нормално? Нормално ти е едно дете да расте со двајца татковци, едниот ќе го испраќа на школо, другиот ќе го дочекува, а навечер "roditelite" ќе го бакнат за добра ноќ...Зошто мислиш дека педофилијата е вистинска болест а хомосексуалноста не е? Кој те излажа? Изменето од Eleni - 10.Декември.2007 во 01:17 |
|||
|
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
ama ima pricina zosto zborot peder se steknal so negativna konotacija :), sto pocnal generalno da oznacuva negativno nesto, pa duri i negativna sostojba na dusha.
![]() |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
||
takozvani pederi u dusha, e tie se najopasni.
![]() |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
![]() |
|||
brigitte ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
||
a zasto gnasa????? homoseksualnosta ne e voopsto gnasa, ima mnogu hetero koi se golemi gnasi ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |