IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Хомосексуалците во нашата држава
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хомосексуалците во нашата држава

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 53>
Автор
Порака Обратен редослед
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 14:22

Најтешко е така...кога ни самиот незнаеш што си и каде припаѓаш, трагаш по својот идентитет, а не си сигурен каде да се пронајдеш, еднаш зборуваш во машки род-другпат во женски, па се расправаш со цел свет а најмногу со себе. Не те осудувам-знај дека чаре и спас има.

Не си свесен колку нашите аватари и никови откриваат за нас...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 14:06
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Не го цитирај тука Тоше во ваква гнаса, биди уверен дека во тој рефрен не мислел на таквите болен

..koj f**kin*g glupav komentar...mi se povraka od vakvi primitivni razmisluvanja...koj plebeec/plebejka si ti

Ги жалам твоите родители...кога си се родил, се радувале, машко чедо...а сега...

...mislish zensko ?...ajde razmisli..znam deka ti treba vremeзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 12:32
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Не го цитирај тука Тоше во ваква гнаса, биди уверен дека во тој рефрен не мислел на таквите болен

..koj f**kin*g glupav komentar...mi se povraka od vakvi primitivni razmisluvanja...koj plebeec/plebejka si ti

Ги жалам твоите родители...кога си се родил, се радувале, машко чедо...а сега...
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 04:20
   Tolerancija pred SE!среќа 
 Zivej i ostavi go drugiot da zivee, kako toj smeta deka treba da zivee, dokolku licno ne te zagrozuva vo nikoj pogled.
    Toa vazi i za GAY i za BIsexual populacijata, a i za Str8 populacijata.

Humanite vrednosti da gi stavime  pred sexualnite opstenja,zelbi, fetisi, i devijacii(koi se isto taka prisutni i kaj str8 lugjeto- sado-mazo,humiliation, sexualni pomagala, egzibicionizam i slicno )

Samo taka ke se pocituvame, i ke bideme dostojni da se narekuvame lugje so nesto poveke od zivotnite, a toa e svesta!
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 03:02
Уф ова беше жестокоголема%20насмевка
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 18:37
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Зошто глупав коментар? Само затоа што тебе не ти одговара?
До кога ке судиме според нашите сопствени стандарни?
До кога ке се трудиме да го менуваме светот во работи во кои би требало да се смениме ние?
За промена е потребно храброст и решителен став.
Ќе се молам Боne г да ти ги даде и двете.

Диоген, ти заслужуваш да бидеш она за што си создаден. Ти во Божјите очи си машко како и сите други. Немој да мислиш дека е невозможно да се промениш. Одлуката е во твои раце, собери храброст и сила и знај дека во секој момент ја имаш мојата/нашата подршка.

Воопшто немој да се осеќаш инфериорно. На сите нас ни треба промена, а можеби на тебе ти треба најмалку. Но таква е темата тука, затоа ти се обраќам на тебе.
Поздрав!

..ne mozam da poveruvam..citam i si vikam..mora da se vrativ u vremeto na Inkvizicijata..ili pa ti imas nekoi predci od Salem pa sega go prodolzuvas tuka tvojot lov na vesterki..Kao prvo..ne sum masko,zatoa prestani so evtinite propovedi,kaj mene ne palat...jas ne sum kameleon...nitu pak Latas da mnjam stavovi sekoja godina...Kako prvo..prasuvas..До кога ке судиме според нашите сопствени стандарни?..Znaes i jas se prasuvam istoto..koj faktor si ti nekomu da kazuvas sto e dobro ili sto e loso..kako treba ili ne treba da se cuvstvuva?..I uste nesto..Kako ti toa znaes kako mene ili tebe ne gledaat "bozjite oci"? Verojatno si dosta prosvetlen stom ja imas privilegijata dani kazes koj za sto i kolku ima hrabrost..Zivi si go svojot zivot onaka kako sto mislis deka e najpravilno...i pusti gi drugite da si ziveat...na nikogo ne mu e do tvojata podrska...veruvaj..imam prijatel gay koj mi kaza edna edinstvena recenica so koja se mi stana jasno "da mozev da biram..povtorno ke se rodev kako GAY"...togas..od kade ti tebe pravo..ili mene da kazeme...bilo sto...ma daj..ova e veke razgovor bez smisol.....dosta mi e
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 16:31
Зошто глупав коментар? Само затоа што тебе не ти одговара?
До кога ке судиме според нашите сопствени стандарни?
До кога ке се трудиме да го менуваме светот во работи во кои би требало да се смениме ние?
За промена е потребно храброст и решителен став.
Ќе се молам Бог да ти ги даде и двете.

Диоген, ти заслужуваш да бидеш она за што си создаден. Ти во Божјите очи си машко како и сите други. Немој да мислиш дека е невозможно да се промениш. Одлуката е во твои раце, собери храброст и сила и знај дека во секој момент ја имаш мојата/нашата подршка.

Воопшто немој да се осеќаш инфериорно. На сите нас ни треба промена, а можеби на тебе ти треба најмалку. Но таква е темата тука, затоа ти се обраќам на тебе.
Поздрав!
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 16:29
...dolnata linija e deka, nema nekoja logika u homoseksualizmot, razbiram se toa ljubav i raganje so takvi predispozicii, ama sum cvrsto na mislenje deka zivotot e za familija i deka e namenet za reprodukcija uz se sto nosi i dobro i zlo...zatoa ne fala-nemozam da svatam nekogo sto e homoseksualec iako ke spomnam deka e tochno i toa da vo antichkiot svet na vremeto koga ne postoele strogi etichki i moralni pravila na odnesuvanje i zeveenje ne postoela razlika pomegu mashkite i zenskite vo vrska so seksot-imeno se cenela univerzalnata ubavina-t/e. se perdashele i so muzi i zeni ...ali se toa e daleku...mnogu daleku nazad so "zimata"...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 16:07

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 15:56
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

sekoj kade sto si se pronasol.........jas nemam nisto protiv.........no,sepak nesakam da se vo moja blizina

onie koi nema da razberat ubavo e da preprashaatсреќа
mozebi ke im bide objasnetoголема%20насмевка
sekoj kade sto si se pronasol........site nie sami za sebe znaeme najdobro sto e toa sto ne ispolnuva sto ne pravi srekni.......sekoj so svoj izbor.......

nemam nisto protiv homoseksualcite....dokolku mojot potpis bi bil vazen za da si gi ostvarat nivnite prava t.e.bez nikakvi predrasudi da bidat prifateni od okolinata so zadovolstvo ke se podpisam ZeZnAtA

no,sepak nesakam da se vo moja blizina
koga homosexualvite bi bile prifateni nema da ima potreba od krienje t.e.nema da bidat promorani da se krijat vo brakovi kade sto ke bidat nesrekni i kade ke bidat isfrustrirani pa seto toa da paga na grbot na onie koi se so niv...........

kutrite "vie"...........glava v sid...........голема%20насмевка

DA, kutri se zatoa sto prviot sid na koj naiduvaat se tie samite zatoa sto im e strav od reakcijata na nivnite bliski i okolkinata...............a sto preostanuva so drugite sidovi koi.....................
od toj nivni strav tie ne se organiziraat masovno da protestiraat...............i da go imaat najdobroto obezbeduvanje.............tie sepak nisto nema da prevzemat zatoa sto im e strav od porazot ..............

sto im preostanuva???
im preostanuva da prodolzat eve vaka "tajno"anonimno.....

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 01:47

Монушка, кои се тие закоравени размислувања, зоште мислиш дека сме уназадени ние кои сме против хомосексуалноста? Велиш Jas poveke bi sakala moite idni deca da bidat vo prisustvo na homoseksualci otkolku nedaj boze vo prisustvo na pedofil...Па добро, тогаш однеси ги твоите деца во кафулето Змија и ќе бидат во убаво друштво...Зарем не ти е јасно дека и во двата случаја се работи за нешто болно и перверзно?

Бараат права, бараат да бидат прифатени, во т.н. "развиен свет" веќе се изборија и за брак, а и за посвојување деца...и тебе тоа ти е нормално? Нормално ти е едно дете да расте со двајца татковци, едниот ќе го испраќа на школо, другиот ќе го дочекува, а навечер "roditelite" ќе го бакнат за добра ноќ...Зошто мислиш дека педофилијата е вистинска болест а хомосексуалноста не е? Кој те излажа?

Изменето од Eleni - 10.Декември.2007 во 01:17
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 16:23
ama ima pricina zosto zborot peder se steknal so negativna konotacija :), sto pocnal generalno da oznacuva negativno nesto, pa duri i negativna sostojba na dusha. голема%20насмевка
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 16:16
takozvani pederi u dusha, e tie se najopasni.аплауз brigitte
always look on the bright side of the life!
Кон врв
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 16:07

a zasto gnasa?????
homoseksualnosta ne e voopsto gnasa, ima mnogu hetero koi se golemi gnasi , takozvani pederi u dusha, e tie se najopasni.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 53>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.