![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 410411412413414 464> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
зд има повеќе трпение со коцката од мене
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
зд има повеќе трпение со маусот од мене
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
зд.. ако се забораи на покерот,може и да счури
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
зд ќе ми се најде во најтешкото
![]() |
|
![]() |
|
зд ќе ја погоди бојата
![]() |
|
|
![]() |
|
грешка си...јас сум по "спиењето"
![]() знам дека го обожава Ава Лукас |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
лекува од ... разни болести
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
знам дека ме заинтригира сега
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Знам дека заборавила оти секој картата ја има...Само желба и треба за такво патување
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
има карта за недојдија, а не ја дава
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Дека денот и се усогласил со вчерашните желби
|
|
![]() |
|
знае за мене нешто на кое ни сама не можам да се сетам
![]() |
|
![]() |
|
Дека доколку испие едно пиво од стаклена амбалажа,може да и се отвори еден конфликт
![]() |
|
![]() |
|
секогаш избира симпатични аватари
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 410411412413414 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |