![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 266> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
во петок на Бит Пазар...."кај јужарот"
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
|
Сагуаро во јануари иде за Париз, нема да се влече по пабови низ Скопје...
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Има желба ,ама нема време пред Нова Година да се организираме,сите сме ангажирани максимално околу домашни подготовки,пред новогодишни прослави со фирмите -партнери...така да на мене ми изгледа дека ништо нема да излезе од договарањево.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
абе што се брзате, сега толку време сте чекале и одма за недела дена мора да се организира...
полека, ќе биде |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
|
Петок 30.12, таман пред Нова Година во Ирски Паб во ГТЦ околу 19ч? хм?
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
A nova godina eve ja... kaj i da e ke zacuka na portite.. za edna nedela... ke uspeete da se dogovorite?
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
|
pred nova godina ., spored mene ajrish pab ., ne mnogu skap ., a so vkucsi specijaliteti., aj dogovorete se ., a i da ne trae predolgo ., na po edno kafe kolku za edno viduvanje zapoznavanje.,...a vo isto vreme i da ne pretstavuva nekoe golemo vremensko finansisko opteretuvanje .....se zavisi od vas pomladive ......ako me primate vaka starkelja
![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
|
![]() |
||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ![]() ajjj, dobro, produzete da se dogovarate bez mene, jas ne doagjam... ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() Najdobar tajming se prednovogodisnite denovi... dodatna motivacija za "druzenje"... a u februar pak 2-3ca... |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
|
Покана од мене во саботите или неделите во фебруари повелете во Битола , од мене сите гости имаат 1 бесплатен пијалок. ;)
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
![]() |
||
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
|
И сега ќе се закараме кој треба да организира, акој не?!
АЈДЕ ДА ДОГОВИРМЕ ТЕРМИН И МЕСТО И ДА КАЖАМЕ СИТЕ, ЈА ИДАМ, ЈА НЕ ИДАМ! МИСЛАМ ШТО Е ТОЛКУ ТЕШКО?!? ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
и сите тие што порано организираа и се интересираа сега веќе го шитнаа форумов... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Абе емил, што има по ЛП да ме прашуваш? Ене ти тема, оди прашај. Пак да ти повторам? Јас напишав........ Ќе има промени се надевам многу скоро. Доколку се изведат техничките промени до зимата (нешто за кое се надевам дека ќе се случи) најверојатно Идивиди ќе биде новогодишно украсен.
Никаде не видов јас СИГУРНО, туку НАЈВЕРОЈАТНО. Значи би требало, ама нема да е. И моја работа како Администратор не е да организирам собиранки. Воопшто не е моја работа. Ако имате желба соберете си се. Да не ви забранувам јас а? Ако некој сака да се види со некого ќе се договори и готово. Ниту сум планер на собиранки ниту на свадби, погреби, крштевки......................Кој сака нека организира. Изгледа си ги помешал малк функциите ти ![]() И не гледам никаков промашај на фикс и Анастеа околу собиранката. |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |