![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 53> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
... ma isti gjavol ti e forum i realnost... vo realnosta ako mnogu zboruvash---mislev dolg monolog...nikoj ne te slusha bidejki mislat shto tie da kazat... i taka si zboruvash...zboruvash...onaka kolku da ti olesni...ako kazuvash so kratki recenici sekoj si protolku va kako mu odgovara i otide muabetot jabana...treba da se dokazuvash deka ne si rekol taka, pa onaka... pa ne si mislel nikogo da navredish...
pa i na forumov... za da si kazesh ubavo...da te razberat....treba bajagi da napishesh...arno ama dolgoto nikoj ne go cita... ako kazesh kratko...nekoj kje se najde pogoden...kje pomisli deka zboruvash...pishuvash za nego/nea/// i eve ti belja...si naveesh virtuelen neprijatel... ako se posheguvash..ako pushtish nekoj malku po nesoodveten zbor...kje si naveesh "obozavateli" koi kje komentiraat kako na forumov si da lecish frustracii,,, barash udvaraci... ...ma gjavol da nosi se...i realnost i forum.. ova vo smisla..pravi si kako ti cini...i ic uvo da ne te boli...normalno bez navredi na drugi... |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Реалноста е само една од можностите
|
||
![]() |
||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|
И спремен си трајно да се вратиш во Матриксот? Џабе си ја земал пилулата од Морфеус тогаш. ![]() |
||
![]() |
||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
|
Хммм кај го слушнав ова, реалноста е толку досадна, илузијата е многу подобра ![]() ![]() ![]() Изменето од mmomirovski - 03.Октомври.2008 во 20:22 |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
................FORUMOT E EDNO A REALNOSTA E DRUGO.....
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Kako i da e, ne bi sakal da mi go mislat ona sto tebe ti go mislat
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
I jas taka mislam
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
|
Mislam deka sekoj si e istiot, ili e omilen ili site go izbegavaat
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
More ti sto mozes smeejki, drugi ne mozat placejki
|
||
![]() |
||
|
Mene gluvci pocnaa da me grickaat,znaci ako treskam gluposti ne se cudete,mi fali delce od mozokot.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ama od stoenje moze da stane i tomato ketchap
|
||
![]() |
||
|
Ovde sme site kako tegli vo nekoj podrum kade cuvaat zimnica...koj ke si zamine znaci go zemale i go izele ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ja u zivo in ne postojam, oti mozokot mi e vo tegla
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |