![]() |
|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 200> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
навистина не ми е јасна која е крајната цел на вмровците...знам само дека тоа не е само носење на буџетот....
оваа бројка на луѓе што ја мобилизираа во текот на ноќта и сабајлево нема само за цел да го одбрани буџетот....ова ќе донесе до нешто многу поголемо и посериозно и со поголеми последици.... и воопшто не ги боли тоа што с'скаат македонец на македонец....имаат директива да ја сотрат другата група по секоја цена....дојдени се со полни кеси со камења, шипки и полни ранци сп бакљи.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...не понуди ни по една ЖОЛТА да мавнеме за долг живот.па побрза Џемиле да ја..гледа . ..одам и ја. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Па кога ќе дојдат на гости да не седат во ладно, а и ќе ги сликаме до радијаторите де ![]() Како со спомениците ќе се сликаат ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...остај тоа,туку што има врска оној од Струмица или Охрид и зошто тој да им плаќа парно на скопјани?.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Мака мачи да ни “помогне“ да не останеме без парно. Пари им даде на оние од Топлификација, на собраниска комисија ја слушам една пратеничка не исжали како не рабира ама нам спас ни нема-Топлификација може да не остави сред зима без греење ама за нас ќе нема зима додека владата “плаќа“
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...sigurno se misli...kako da go zgolemi...fiktivno , mislam !
Пад на индустриското производство за 4,6 отсто |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
не знам како на никого не му е јасно колкава доза на прљав бизнис може да се направи со „добродупниве“ станови
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Се согласувам...
![]() навистина убаво, личи на држава која се грижи за своите граѓани... има уште многу работи што можеа да ги направат... наместо спомениците... но.. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Одамна немам прочитано некоја убава вест, која ме израдувала како ова: Децата без родители ќе добијат станови од државата ![]() Белким ќе престанат со спомениците. Или ќе им проработи текнувалото кои категории се приоритет за едно здраво општество. |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Ако ништо друго барем "филмчиња" се изнагледавме... Врвните режисерски имиња треба да учат од нашиве "режисери" кои како да ги поминале и надминале се светски академии...
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ни пушта розеви филмчиња додека ни ја затега јамката околу вратот...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |