![]() |
|
Запознавање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvata sekunda go gledam kako na rendgen i potoa se mi e matno.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
prvo oci...a potoa race
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
denes moznosta od zapoznavanje so ludje e golema ... najbrzi vo zapoznavanje se ludjeto so krvna grupa B ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja posebno mi ide padnam so nea ako ima zelen tepih oti me potseka na poljana
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
фацата а особено насмевката и очите...пагам на зелени очи
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ili vo buzite, ako i se polni kako na Severina mislis ke go lapne so se jajca.
Ili sto vika edna dupacka " Moze nemam jahta, ama i ti ne si Severina" |
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
pa pa pa pa pa pa....;da ti e alal, a mislis vo onoj bermudskiot triagolnik ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ubavi i neguvani race mi se slabost.....tamu prvo,
pa posle pravam analiza.....ako ima potreba |
|
![]() |
|
sepak mislam deka temava zapoznavanje e dobra ... nekoi ludje imaat problem so zapoznavanjata ... imam eden kolega ... koj mnogu saka da muabeti so zenite vo avtobus koga si odime od rabota ... ama nikako toa da mu uspee ... si misli : - da ne mu sum dosaden .... - ova da mu go kazam ... ne .... - ona da mu go kazam .... ne ne .... i posle nemoze da pocni .... go sovetuvam .... koga saka da muabeti neka kaze: - slusaj ... ke ti kazam nesto ... ama da ne me prekazes ... ama taka so sugestiven glas ... a ne so nekoj piskav glas ... hipnoticki ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
neka vidi
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
dosssstaaaaa da ne vidi pocesniot clen so sini ocinja ![]() ![]() ![]() btw: eve vi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од SeXY - 04.Септември.2007 во 14:27 |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
e i ja ke ja grabnam......no nema da begam...........
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
seksi ja ako se zapoznaam so tebe ke te grabnam i ke begam
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |