![]() |
|
Дојдете на гости во Шпанија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas sum daleku od Barcelona, jugot dole, London e vike izziveana destinacija, posebno za licnosti so sakat pari, a neznaat kako da ziveat, za mene licno praam muabet London e zatvorena tema!!! Ne e toa so bese porano, i uslovite so gi nude ne se isti pak.......
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
bev vo barcelona...i pak bi sakal....no mislam sega ke trknam nakaj london
![]() |
|
![]() |
|
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Ako nekoj zivee vo stranstvo i moze da patuva i saka da patuva i moze i saka da ja poseti Spanija, povelete na gosti, ke Vi ponudam smestuvanje kaj mene doma.............Pisete mi ovde ili licno na mojata mail adresa: preselnica_mk@yahoo.com
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |