IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Вчера ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вчера ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Автор
Порака Обратен редослед
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2012 во 13:11
....се изненадив од самата себе.. задоволство
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2012 во 17:35
vcera..... donesov  najnepromislena i izbrzana odluka vo mojot  zivot....za posledicite izgleda seushte ne sum svesna.....
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2012 во 17:16
Знамтрепкање

И јас да запомнам нешто...тоа откога те "искарав" за аватарот..ако помнишплазење
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2012 во 17:15
Не е до славењето... избегавам се` што е поврзано со христијанство, посебно со православие... големо гушкање или кратко кажано - атеист сум... трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2012 во 17:11
Вчера мислев да ти честитам...ама дека и јас не сум по славењето..помислив дека си мој типголемо гушкање

А да...мислам дека некад имаш спомнато...веројатно на табланетне знам
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2012 во 17:06
... и јас имав ,,именден,, ама познато е дека не го славам.... голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2012 во 17:04
...славев именденсмеење
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2012 во 10:12
вчера... го преспав црвенеење

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2012 во 21:39
Вчера премрзнав!
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2011 во 23:54

Vcera   go vidov  ...........    Mufka ....

od  Rade  i  Nade  ......голема%20насмевка
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2010 во 19:34
Вчера малку

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2010 во 22:02
Ау загор, па ова ти е еден од пократките постови.

Вчера недела и ко по обичај -ја станувам дебела.
Ајој... сум се затуцала по оној Елијар и Превер, фраери, а ја плачам ли плачам.
Срцепарателно. (како да не -.- )
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2010 во 13:21
...ееее вчера на свадба си бев.
инаку уредно поканет,дури и на строј бев..тоа е она кога се оди по невестата...
си спакував по препорака на младенците пари во плико,напишав име,да имаше вирман боље ќе беше...вака може да се зафрли па освен камерата немам друг доказ за подарениот поклон...си накитив тоа аутото со трендафили и по некоја китка од митровденчето...а на левата,мојата страна од шофершајбната еден така поголем бел кАранфил ..пешкир ми дадоа да закачам на огледалото,ја испобавме исправноста на свирките(сирените...т.е. звучниот сигнал од автомобилот)) и шибај..ќе ја грабиме мома Стојна....

кога стигнавме кај нив..гледам подредени како на стрелба..еден до еден...сите насмеани..намирисани..се испогушкавме...се за-лапавме со тоа деверушите 3 во 1...со сватовите по еден срдечен поздрав со лева рака..ни закачија по една гранка од канадскиот чемпрес...им дадов 5 денари за китчето,колку да не е џабе....кога оттаму една вика по мене..-елај ваму свате да те цунам!!.гледам која ли е ваа мајката сега...ме фати набрзинка,збунет...ме баци по нашински и влезе кај невестата..ме стави во мисла...па си реков:-батали,идемо даље...!
тој,е*ачОТ,за кого сите ние наебавме тој ден,костимосам,со машна и брада како оние од ДФБГЕ...му дадоа едно чифте за тоа јабуката да ја гаѓа и среќа од втора ја погоди..си велам..ако утнеше отидоа парите за дар у пм.резил..море штета!
мавнавме по едно 2-3 жолти од демек 20 години ракија...и само што почнавме да јадеме од зелникот,стигло нареџење....ајде станујте..одиме!!!.ај у пм..нема везе..кој дошол за јадење тука..само винцето не го пробав....
што ми беше зборот,....а сакав да кажам дека во хотелот(така ги викаат местата кај што прават свадба)кога заврши ручекот, појдов до тоа музикантите да нарачам поздравна песна..до невестата..ама и до младоженецот.се докопав некако сам до подиумот каде што беше тој со Рамониката..и му велам една од мене до нив..со таа бе...АБЕР ДОЈДЕ.....а тој ми вика,ало дечки, таа не се игра бе!..кажи друга!..-како бе не се игра,колку сум ја играл порано...ама ај нека биде така!!!...а оваа "Јасмина је била жена за све"...може?-ама за беља,таа не ја знаеле...и ете проблем!дојде братот на невестата и ми вели да не има некој проблем?..а јас му викам нема,а тој главуч мајку му,ми вика..-ај свате седи малку..одмори се..после ќе ти свират!.му викам -не сум пијан бре ,тој пак по свое...не ми верува.кога одеднаш пред мене како во магла ја гледам сваќата што ме цуна утрината..-ај свате ,седни си!!!..ќе ти свират подоцна..нека игра кумот и кумата,па ти после..!!.и ме кандиса..кума си велам си е кума..ама кум..некако не можев да преџвакам ,ама баталив си седнав.

...сакав да ви кажам дека не бев пијан!!..сите така ми кажаа кога ги прашав!а тоа што не го фатив мидер маерот тоа е друга прикаска...другпат за тоа.

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 11:30
..затоа пак денес сум под...блокада на мозокот.

читав некаде за "ментална хигиена".....што ли беше тоа...?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.