IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Интелигенција
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Интелигенција

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
Автор
Порака Обратен редослед
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 18:33
газела не оди ма....ајј една мала рокада ?? аа??плазење
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 18:32
Ne eve se povlekuvam jas - nema d5голема%20насмевка
ps
I ne e provokacija jas sum finaтрепкање
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 18:30
па нормално газела.....судоко порано решавав ееее 15 мин.....
сега по толку пројдени судока ми треба искрено едно 2 мин....брзина ептен......а знаеш зошто?? оти ПРОЧИТАВ и НАУЧИВ како дијаголно да елиминирам бројки со препоставки и по многу ВЕЖБАЊЕ .....сега сум малтене експерт во брзо решавање.....ете така не%20зборувам
ептендосадно ?? се уште не ти текна??аа??цц цццголема%20насмевка

Изменето од bijonse1 - 11.Јуни.2010 во 18:31
Кон врв
eptendosadno1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Регистриран: 30.Март.2010
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 18:30
Originally posted by gazela gazela напиша:

Normalno deka ke iritira mozebi duri i ke motivira  da se prochita neshto. трепкањеE sega dali ke te napravi chitanjeto  i vezbanjeto velemajstor e sosema druga rabotaголема%20насмевка

На оваа провокација не одговарам .

П.С.
Немој сега ти мене “ Д5“
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 18:26
Normalno deka ke iritira mozebi duri i ke motivira  da se prochita neshto. трепкање
E sega dali ke te napravi chitanjeto  i vezbanjeto velemajstor e sosema druga rabotaголема%20насмевка
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 18:19
Originally posted by gazela gazela напиша:

mozebi peshacite pak ne se u moda veke a eptendosadno?трепкање

Независно од модата , они се сепак ефикасни , само ако се знае со нив .

П.С.
Тоа “Д5“ иритира    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 18:11
mozebi peshacite pak ne se u moda veke a eptendosadno?трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 18:04
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

мислев дека ќе сватиш плазењеептендосадно....логика или интелегенција??која ти трокира??размислување

Јас се извинувам , но не , не се натпреварувам на форумов .

Само се обидов со шаховски речник да одговорам за моето однесување кога е во прашање бијонсе1

Изменето од eptendosadno1 - 11.Јуни.2010 во 18:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 17:23
мислев дека ќе сватиш плазењеептендосадно....
логика или интелегенција??која ти трокира??размислување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 16:51
Originally posted by Џо Џо напиша:

Originally posted by eptendosadno1 eptendosadno1 напиша:

Бијонси , од лично искуство не верувам на вакви тестови...Што да правам , кога првиот тест кој го направив ми извади 134 поени , вториот - 112 , а третиот 156 , ги правев уште , се дур не сфатив во каква заблуда сум...интелигенција , како што би рекол ептендосадно - ‘бла бла бла...‘ , во овој случај - ептен досадно!!!Делувам глупаво и атипично во социјални ситуации , и ретко размислувам логички , освен ако не е зададен конкретен проблем...И се дур не ми се здосади размислувам.Кога некој ми врши притисок , нормално , тешко иде.Не викам дека концептот ‘интелигенција‘ не е валиден , викам дека АјКју тестовите се ‘срање‘ , и ‘бадијала‘. . . И не , не се фалам , мразам ‘интелигентни луѓе‘ , кои се водат само според логички најисправниот заклучок , кога во заклучокот не ги рачунаат основните човечки вредности и потреби . . . и да , се сакам себеси...трепкање

Нема да те прашам како ИЗГЛЕДА - “делува“ глупиот или интелигентниот во друштво , затоа што таков одговор нема .
Ни јас , ни прашувам , ни одговор давам... рамнодушност

Па знам , но малку се издаде . “ делувам глупаво “ , тоа “ глупаво “ си го прифатил бидејки го примени во својот опис , како нешто што постои , но не и интелигенцијата , што е противречно .

Бидејќи го знам поводот за отварање на темата , сега јас знам малку и повеќе за него , за мотивот .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 16:45

da... shtom na proshli post ne ti odgovoriv...znachi ne mi uspea da te stavam vo nebrano

Па доколку би можела ти би ме посрамотила пред сите ?

Хммммм... , зашто ли , зашто ?

oti terash inat ....so niedno mislenje ne se slozhuvas maluuuuuu malkucka.....e da na Dzo malku go podrzha vo eden komentar.
i ne mozhe samo mat da davash bre....neka bide ednash remi..

Абе , се отварам со “дамин ганбит “ - Д4 , Д5 , штом е дамин , се ти е јасно
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 14:06

Бијонси , од лично искуство не верувам на вакви тестови...Што да правам , кога првиот тест кој го направив ми извади 134 поени , вториот - 112 , а третиот 156 , ги правев уште , се дур не сфатив во каква заблуда сум...интелигенција , како што би рекол ептендосадно - ‘бла бла бла...‘ , во овој случај - ептен досадно!!!Делувам глупаво и атипично во социјални ситуации , и ретко размислувам логички , освен ако не е зададен конкретен проблем...И се дур не ми се здосади размислувам.Кога некој ми врши притисок , нормално , тешко иде.Не викам дека концептот ‘интелигенција‘ не е валиден , викам дека АјКју тестовите се ‘срање‘ , и ‘бадијала‘. . . И не , не се фалам , мразам ‘интелигентни луѓе‘ , кои се водат само според логички најисправниот заклучок , кога во заклучокот не ги рачунаат основните човечки вредности и потреби . . . и да , се сакам себеси...трепкање

Нема да те прашам како ИЗГЛЕДА - “делува“ глупиот или интелигентниот во друштво , затоа што таков одговор нема .

Ни јас , ни прашувам , ни одговор давам... рамнодушност
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 13:51
znesh deka si poln so intelegencija?? aa eptendosadno??
hahah aj chao...se chitame!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 13:43

da... shtom na proshli post ne ti odgovoriv...znachi ne mi uspea da te stavam vo nebrano

Па доколку би можела ти би ме посрамотила пред сите ?

Хммммм... , зашто ли , зашто ?

oti terash inat ....so niedno mislenje ne se slozhuvas maluuuuuu malkucka.....e da na Dzo malku go podrzha vo eden komentar.
i ne mozhe samo mat da davash bre....neka bide ednash remi..

Изменето од bijonse1 - 11.Јуни.2010 во 13:44
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.