![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 708> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Со срекjа и Здраве нека Ви е...2011!
![]() |
|
![]() |
|
-Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
СО БОЖЈИ БЛАГОСЛОВ НЕКА Е СРЕЌНА И БЕРИЌЕТНА НОВАТА 2011 ГОДИНА И НЕКА СЕ ВЕСЕЛИ БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ КОИ НИ ПРЕТСТОЈАТ. |
|
-----G O L D I------
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
SDK...Srekna nova godina na site forumdzii...
![]() mnogu zdravje, sreka, ljubov, razbiranje i harmonija vo domot i uspeh na site zivotni polinja....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Среќна Нова Годинаааааа
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...епа ај среќна нова 2011, Господ многу пиво, секс и цигари да ви даде, имаме уште една година за живеење, па ваљда ви посакувам да направите нешто корисно, и фино да си проживеете.
![]() Изменето од Tiggy Vicious - 01.Јануари.2011 во 15:27 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Nadia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
SREKNA NOVA GODINA NA SITE I SE NAJUBAVO
![]() |
|
![]() |
|
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BhIt-eahR4M ![]() |
|
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ ИДИВИДИ ФОРУМЏИИ , ДА ВЕ СЛЕДАТ СРЕЌА И ЗДРАВЈЕ ВО 2011 Г.
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
istoto vi go pozeluvam i jas(od opravdani pricini nemozam da pisuvam ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
srekna nova godina i vi posakuvam na site zdravje pred se ...a potoa da vi se ostvaruvaat zelbite i ubavite sonishta ....da sonuvate shto sakate ....da go sakate toa shto go imate... da imate nasmevka na svoeto lice rano nautro i da bidete zadovolni od postignatoto vo denot koga legnuvate vo postela navecher....
![]() do slednoto chitanje......... se najubavo ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Среќна Нова на сите. Нека ве прати бериќетна година, се нај. Па и по некоја пара де.
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Srekjna i berikjetna 2011 ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
СДК
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |