![]() |
|
Предбрачен договор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima sekakvi primeri da, no nekako so ovoj predbrachen dogovor mi se chini kako brakot odnapred da e nesiguren i osuden na propast,pa mozebi od toj aspekt e neprifatil za mene. |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Зошто да нема предбрачен договор?
Знаеме дека љубовта не е вечна,поготово во денешно време ,тогаш зошто да не се заштити тоа што се стекнало пред бракот.
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Treba da se razmisluva za brakot, za ubavinite i blagodetite sto gi nosi,a ne uste ne vlegle vo brak razmisluvaat za razvod , koj sto ke dobie i kolku
Mene toa ne mi se dopaga Iako treba da se razmisli DA, ne za predbracen dogovor tuku za izborot na bracniot partner |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
takov dogovor ne se potpishuva samo za nekoja si kukja ...ili stan,..i slichno...toa se "dogovara"...samo eko eden ..ili dvajcata se dobro..."potkovani"...a, za kukjata ili stanot,..ne moze da stne zbor vo takov dogovor...toe e zaednichki imot,...vo sekoj sluchaj,...iako bash na edniot mu e na ime...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ne znam Ana, da ne dojdes vo takva situacija, jas veke sum vo brak i nema sto da razmisluvam, ama ti ako ne si mazena boga mi razmisli si dobro!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Procitajte go ova:
Mislam deka pomudro od predbracen dogovor nema, cista smetka dolga ljubov.
Poznavam edna zena, postara, 5 god se prepucavaa na sud so mazot i bivsi, po
pravilo kukjata trebase da ja delat na pola, od nervozi zenata mu ja dade, aj
sto mu ja dade, tuku i od stanot i zema pola, pa zenata mu plakja kirija
sega...a imaat 3 deca od koi samo kerkata e omazena, sinovite tuka so
majkata...i mu plakjaat kirija na tatkoto......i ne znam kolku e mudro da se
igra mudro ili da se potpise dogovor. Jas bi potpisala. Arma
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() izvini...bibac!.. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
taka de,......a samo zamisli kolkava e alimentacijata kaj nas?
![]() Mislam za pogolemiot del od populacijata! sramota e voopsto a se spomne!
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
вака ..... и да се потпише предбрачен договор , обврските од бракот остануваат ...... па и алиментацијата за едниот од нив ...... а нас не најде како онаа народната .... кога видела жабата дека се поткова коњот
![]() |
|
![]() |
|
ne mozam, zasto jas ne ja razbiram,
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
објасни ми тогаш те молам , каква е таа љубов и нели , стапување во брак од љубов кога најпрвин се мисли на парите ?
![]() |
|
![]() |
|
ne, ama tie se za vo druga tema, ne sum gi zaboravila, samo da se potsetime i na maskite !
![]() A, da ne zaboravime deka ima i bogati zeni, pa vo toj slucaj mazite se okoristuvaat neli?
a denes samo takvi i se baraat, vo brakot da vlezat "kompletni", so stan, kola itn......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
а зошто во случајов ги забораваш женските спонзоруши ? ....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |