![]() |
|
Каде исчезна силата на Исус? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нема да ја избришам (за сега), ама не е на место, затоа што е одговорена во Новиот Завет, кој ти не го имаш прочитано.
Како тоа ќе коментираш на оваа тема, ако не го имаш прочитано она кое го критикуваш?! Или ќе ти помогнат пријателите кои се банирани на форумов? ![]() |
|
Do what is right, come what may...
|
|
![]() |
|
ShumadinChe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Super si e temava. Se si e postaveno na svoe mesto. ? te molam nemoj sea da se pravish naudren. ida ja izbrishish temava. ako mislish deka imash odgovor slobodno kazhigo. |
|
Nothing Remains !!
|
|
![]() |
|
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Да те потсетам пак да ја прочиташ прво Библијата, а?
Како ќе зборуваш за Исус кога не си прочитал ништо за него... а, извини - си прочитал - брошурчиња. |
|
Do what is right, come what may...
|
|
![]() |
|
ShumadinChe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Zosto Isus imal tolkava sila da gi olecuva Slepite, Gluvite, Nemite, da gi Ozivuva Mrtvite. Itn.
Zosto se dodeka Isus bese vo gradot Erusalim do nego nevernik nemozese nitu da se doblizi do nego. Kade iscezna seta taa Isusova sila. Zosto na planinata Hristos bese zaroben od Strana na Evreite.? Dali toa bese isus ili nekoj drug Kako sto k*ranot objasnuva.? Dali k*ranot e fakten so ovaj del. Ke doznaeme sega. Kazetego vaseto mislenje. |
|
Nothing Remains !!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |