![]() |
|
Што ќе носите за дочекот на Нова Година |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ништо нападно нема да носам...
![]() За накит...Ако ме швркнат будалите може и ќе ставам обетки... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
kazi mi od kakvi liljaci e napravena? ![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Прво да дознаам каде ќе чекам...за облека после
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ех, само кога ќе ми текне колку многу се обрнува внимание на изгледот за Нова Година.
Паметам, меѓу мене и другарките уште еден месец пред Нова Година се кроеја планови што ќе се носи, која боја, па чизми, па ова па она. ![]() ![]() Сега некако, најважно е добро друштво да се собереме, добро местенце да најдеме и музика ![]() А да, за Нова Година најверојатно ќе носам некоја туника, со хеланки и новите кратки чизми што си ги купив. ![]() Од накит - само обетки. Што помалку - толку подобро! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
не знам бе ќе се пицнам нешто
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Рано ли е за темава или некој веќе почнал да се спрема... ај да видиме?
![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
najubavata liljakova koshula na svetot
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
sino fustance
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
црни хеланки и црна ролка
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
crveno nose,sivo salce, crno kapce i eden list na intimniot del
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Шмизла, барав, ама не можам да најдам баш такви како што купив...
А сега веќе ме мрзи ![]() Изменето од anastea - 31.Декември.2008 во 02:19 |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Црни фармерки,црни чизми,со крем-златна туника и ситни златни детали,мора да се испофалам со пликот златен,подарок од ....!И се разбира,собрав еден предновогодишен маникир,педикир,депилација ама чисто за свој кејф и редовна рутина еднаш во месецот,а не специјален за нова година...
Ех...да отидев малце подоле во Македонијава...се знае што ќе носев ![]() Изменето од Foxy_lady - 31.Декември.2008 во 02:23 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |