![]() |
|
Какво милениче чувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 21> |
Автор | ||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cuvav sijamsko mace
![]() ![]() |
||
![]() |
||
FANTASMA ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
Јас чувам куче од расата Пудла,маче обично целото бело и аквариум со риби.
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Малку е постара сликава..сега се поголеми... ..ама...покажи им нешто дека држиш во рака и одма имаш еден хор што ќе те мрдне од вриштење...и тоа сите почнуваа во иста секунда ..ги обожавам ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Којзнае каква фаца си направила вакви шо испаднале на сликава....хахаххахахаха
Ги сакам сите мачиња,ама кога се мали само тогаш ми се слатки. А големите кога се во оној период на вриштење,тогаш мислам дека има нешто ѓаволско во нив. Море сигурна сум дека има! |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|
Најубавиот мачор што некогаш сум го видела Марко
..е сопственост на комшијата .....
![]() беше кај мене од колку кај него ...
![]() Пред неколку месеци Марко ми ја донесе Мара на гости...
и тука останаа.... сега имаат пет мали мачиња... кои што
се преубави... двете се скроз црни..двете шаренки црно бели
а едното се издвојува...како мало тигарче е .....
Не можам да престанам да ги гледам кога се борат меѓу себе
си играат..се качуваат по дрвата додека да трепнам....
Уживам со нив.... си ги хранам....ама понекогаш се плашам
да не згазнам некое..оти постојано кога ќе ме видат во двор
ми се плеткаат пред и зад нозе........
Не сакам да ги разделам за да дадам некое на некого....
Ги гледам какво среќно семејство се.....
Сеуште си ја чувам и Сара.... слаткото мое кученце....
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
И ние имаме вакви три како твојава Ружа
![]() ![]() ![]() |
||
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
Од денес сме горди сопственици на една иста ваква рипка
![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Папагал КОСТАС (Коко)
![]() |
||
![]() |
||
|
Ужасно ми недостасува ![]() ![]() ![]() ![]() многу го сакав |
||
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Дома мачки, две а надвор раниме кутре кое го донеле после прочистување и го оставиле кај нас во двор.Повеќемина му даваме храна и е максимално згрижено.Расте невидено.Огромно е веќе..Иако младо...
![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
opasno !
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
За жал го немам веќе моето Џоџенце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |