![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 213> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас никога= нити сум те навредила и не заслужувам вакви коментари на моја сметка, не од тебе и очекувам да се извиниш. |
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
more ic ne treba da ti se izvini dodeka ne se ucis da ja izvrsis funkcijata sto ja imas taka kako sto treba...
ne sfakam zosto mi se izbriseni prethodnite postovi...baram objasnuvanje... Изменето од nema sto - 09.Јануари.2009 во 20:31 |
||
![]() |
||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
|
хехе гледам колку се пренесува генерациски... КАДЕ ВИ СЕ таканаречените ЈУГОСЛОВЕНИ??????? хахахаха
|
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
otkako kje mi se izvinite za ona od minatiot pat ..........
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Очекувам веднаш да ми се извиниш за сите овие работи кои си ги изнапишал. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Тоа ли Тито те учеше - ете бајата крушка по што се познава нема каде па по форуми - кажав јас не ти дале тебе одамна изгледа
![]() Изменето од Boogie - 09.Јануари.2009 во 20:05 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Не кажав јас да пукаш - ете пак не разбираш, а не кажав ни дека пари ми требаат - ја хипик сум бе дете,водам љубов а не војна,пари не ми требаат ![]() |
||
![]() |
||
denis1989 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
aj ce odime dvajcata da gi zemime....a znaci to e kampanjata na vladata...PUKAJ BRATE |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
koga kje mi treba sovet , veruvaj deka na tebe voopsto nema da pomislam ...... na tebe kje pomislam samo i koga kje izmislat lek za paranoja ... da ti doniram za nekoj terapija ........ vo sprotivno , navistina si nezabelezitelno minoren za da se bavam so takvi nepotrebni misli .... takvite kako tebe samo gi cuvstvuvam koga zujat pred sekoi novi izbori .... koga se ligavat i moljakaat za nekoj glas povekje ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 09.Јануари.2009 во 19:47 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Има бе по трафики пари колку сакаш - само немој да купуваш кога се затворени ке викаат лошо те учам
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
dobar um....pari se kupuvale ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Е што да ти кажам бе пријателе - дека си вампир а не шпиун да ти кажам - од кај знаеш што крв носам - како така вадиш заклучоци од ракав незнам ни самиот не си ми јасен.
Мали за тебе една ствар: Ке ти напишев за новата кампања на владата ама уште си мал да создаваш затоа фурај и не се секирај - ако немаш пари купи си,ако немаш живот кажи им на старите да се фатат навечер за работа а не само филмови да гледаат и така и така треба подмладување на населението и на крај ако пак пари немаш па купи си мајку му ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
mene jugoslavija ne mi e istorija tuku maticna zemja |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |