IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 77>
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 19:27
не е баш последна ама највеке ме замисли...мада брзо одговорив

Немој да ме разбереш погрешно мила си ми и сакам да имам и правам се со тебе. Се плашам дека ке те повредам затоа ситуацијата е ваква. Знај те посакувам на сите начини. Не сум идиот. Дремам сам по дома, ако мислиш дека е паметно да бидеме вечерва заедно пиши ми зошто не можам да бидам рамнодушен кога си до мене. Не сакам да остане само на едно здраво а ми е страв дека само тоа можам сега да ти го дадам. Тоа не е поради тебе. Се запознавме во лош период. Само уште еднашка знај дека си ми мила и дека страсно те посакувам.

Патем беа 4 пораки (споени)....после тоа што се деси?? остана и без тоа здраво мада беше лепотан да му е*** мат**
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 18:39
da odis peski ila da vozis mercedes b klasa газење%20од%20смеење auuuuu se zacudiv hehe a toa ti e nekoja nagradna igra od operatorot голема%20насмевкатага
... only God can judge me ....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 13:52
поракава е добиена во 03.17...

легнувај да спиеш, утре во 6 те разбудувам, бацка
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 13:36
navistina!! sepak devojkata ni za po riba crvi da mesti ne e da  ja zemes!!
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 22:02
газење%20од%20смеење i jas cekam takva poraka голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка uste ja nemaзбунетостголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 21:56
 milicka since deneska ti prati pari,pa za natam ke se dogovoremeголема%20насмевка
respect my authoritaaa
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 12:20
те чекаме 20мин ! мрдај оти одиме без тебе
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 11:43

Zverche shto pravish? nie sme drushtvo vo kafana,pa to violini,tamburici...jebesh Kings Road,odma da si dojdesh x x x

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 09:32
....пак ли те мрзи да враќаш пораки? Па јави се тогаш!

(многу сакам да примам пораки ама навистина не сакам да ги куцам)
Veni Vidi Vici
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 23:11
Е фала. Ама буквално за све.дури и за тоа што ме разбуди.ко ке се враќаш од работа ако сакаш дојди кај мене наземја од цвекло уствари накафе.
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 22:22
за 5 дена истекува вашето активирање на 200 за 200...така нешто беше
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 22:11
ve potsetuvame deka krajniot rok za plajcanje na smetkata za mesec januari 2005 e .....

steta so ne mozam da im vratam
JOIN THE FAMILY
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 22:05
Donesi go metroto!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
kocko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kocko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 19:59
ok.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.