![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 473> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мимикрија ....... ама вистински
![]() |
|
![]() |
|
moni34 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
DA, mi fali,i toa mnogu
![]() |
|
![]() |
|
shako ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
7. mart - Dan roda inžinjerija JNA;
8. mart - Međunarodni dan žena; 23. mart - Svjetski dan meteorologa; 1. april - Dan omladinskih radnih akcija; 7. april - Međunarodni dan zdravlja; 15. april - Dan željezničara; 8. maj - Međunarodni dan Crvenog krsta; 9. maj - Dan pobjede; 15. maj - Dan pobjede u Jugoslaviji; 13. maj - Dan službe bezbjednosti 21. maj - Dan Jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva; 25. maj - Rođendan Maršala Tita - Dan mladosti; 16. juli - Dan tenkista JNA 15. avgust - Dan graničara JNA; 9. septembar - Dan ustanka u Istri i Slavonskom primorju; 10. septembar - Dan pomorstva; 15. septembar - Dan konjičkih jedinica JNA; 28. septembar - Međunarodni dan gluhih; 2. oktobar - Međunarodni dan mira; 7. oktobar - Dan artiljerije JNA; 24. oktobar - Dan Ujedinjenih naroda; 31. oktobar - Svjetski dan štednje; 7. novembar - Oktobarska socijalistička revolucija (1917); 10. novembar - Svjetski omladinski dan; 10. decembar - Dan prava čovjeka; 22. decembar- Dan Jugoslovenske narodne armije. 1. januar - Nova godina; 1. maj - Praznik rada; 4. juli - Dan borca; 29. novembar - Dan Republike. 11. oktobar - Dan ustanka u SR Makedoniji; ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
da mi nedostiga.....
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ми фали времето кога празниците НАВИСТИНА БЕА празници со сите нишани ....... мислам , оние навистина ДРЖАВНИ .......
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Mi fali ... se po neshto
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
ми фали НИКОЈ
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сликава кажува се
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Ми фали...доброволец да збори место мене....на телефон
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
epten mi fali
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Сон
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ми фали Скопје во есен (тибам овцата што сум)
Каливи вирови.... Извалкани старки... Ветришта... Пих, мразам лето. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
и мене ептен ми фали
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |