![]() |
|
СТИХОВИ КОИ ВЕ ДОПРЕЛЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 67> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Грешка..... Прилеп .... требаше ....
![]() ![]() Гледајќи те
Кога девојчето ќе побегне и ќе ја остави превртена ...нема слаби ..сите се јаки
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
aaaaaaaaaaaa...... сди немаме со преправање.......... преубава е стварно а мене оваа ми е јака ---------------------------------------------------------------------------- Детето Иноватори, нобелови зависници, лица
со очила, |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
....Ефе Дујан ....
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
wow...колку е убава
чија е? |
|
![]() |
|
...Она што недостасува.....
Кој ли го избра овој мебел на нашиот живот? Дрвјата во Скопје Немаме заедничка фотографија Музиката не ја паметам, ниту пак себеси. Ниеден град не е предалеку од друг – Те бакнав еднаш. |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
La Ninja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
АЈДЕ ДА СЕ ЛАПАМEСакаш ли да се лапаме? Сакаш ли вечерва, наместо да водиме љубов, да се лапаме? Сакаш ли со врвот од јазиците да си ги допираме крајниците? Сакаш ли да се лапаме? Сакаш ли со врвот од јазиците да си ги оближуваме усниите? Сакаш ли да се лапаме? Сакаш ли да си пентерираме еден на друг во усната празнина? Сакаш ли да се лапаме? Сакаш ли нашите суви јазици да се обвиткаат еден со друг и да заиграат во темнината? Сакаш ли да се лапаме? Кому му зборувам? Тебе? Или на огледалото? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Ovi me doprea...mislam srceto mi go raspukaa na parcinja |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Ž.Krznarić
Nocas te tugujem, najdraže moje s nekim osecajem daljine Jer, nema nikoga ovde kraj mene, i niko da mi skine tu suzu sa obraza. Nocas te tugujem. A u istom smo gradu i iste brojimo minute. Samo što usne ne ljube i cute, samo što oci prosipaju sjaj U nekim drugim sobama, nekim drugim ljudima. Nocas te tugujem i skitam. Ne ljubim i pitam Šta je tamo iza jutra, iza zagre*acke zime. Postoji li tamo još tvoje ime, kao što ti u meni postojiš I ova noc što miriše, po narancama s juga govori mi što je tuga. Nisi daleko. A cini mi se kao sto godina svetlosti i tame, kao da se ljubav tamo topi, na plamenu svece. I tugujem te nocas… I tugujem… I tugujem… |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
The Essence of Beauty Why are we touched by
such as these If beauty's essence is
the key David Rumer |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
You're gonna catch me
if I fall down.... ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |