![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 331332333334335 360> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам утре ќе ме прашаат
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
знам дека ме фаќа нервоза
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека сеа уште потешка будала сум
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дека време е да си кажам што ми лежи на душа. но за жал кога и да ми се укаже шанса само се заќутувам и не кажувам ни збор околу тоа. и така ке остане.
![]() Изменето од blueprayer - 21.Февруари.2008 во 17:27 |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
deka ovie vo banka dusata ke mi ja izvadat
MME koj prv gi izmisli kreditnite karticki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....КОРИСТЕЊЕТО НА ДРЖАВНИТЕ РЕСУРСИ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ И ПОТРЕБИ,БЕЗ НАДОМЕСТ ,Е КАЗНИВО ПО ЗАКОН!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
знам дека вчера му недостигав на zagor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
знам дека за уште саат ввреме треба да се спремам и да идам во Велес
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....ПО КОЈ ПАТ?...ОСТАВЕН ,ПА ЗЕМАН...ЛЕЛЕЕЕЕ..??? ![]() ![]() ![]() Изменето од zagor - 21.Февруари.2008 во 02:11 |
|
|
|
![]() |
|
ДЕНЕС..ПРВ ДЕН!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
stradam......do popopozadutre
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
знам дека дојде мојов
![]() чаоооо, време е да одам на мување ![]() аххх лепотаче мое слатко и женето ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
знам дека сепак нема потреба да си толку сигурна дека е џабе
![]() |
|
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
dzabe sto ima utre koga nisto ne mozam da sredam i da napravam da bide kako sto treba povekje
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 331332333334335 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |