![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 70> |
Автор | |||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
koj znae da gi kontrolira custvata e MUMIJA ILI MUTAV |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
logikata individualna?!,....i shto ke bide ako stvarno e taka,....nishto nema da bide logichno!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
||
I LOGIKATA E INDIVIDUALNA,A EMOCIITE MORA DA MOZE DA GI KONROLIRA SEKOJ NORMALEN COVEK,PA KOLKU I DA SE NEPRIJATNI,A NEKOGAS I BOLNI ZA ZAL...
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
eh bleki bleki uste nenauci deka custvata ja zaebuvat logikata i starite vetuvanja? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
da be tie 30 dena zaebuvat stimung
|
|||
|
|||
![]() |
|||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
||
NEVER AGAIN,I HOPE....
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
najdobra razlika e ,...14 godini bez eden mesec!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
zavisi .... so ako uste ednas kje kazes da,da,ne,da???
Изменето од anakin - 14.Мај.2007 во 01:43 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa dali im e super toa zavisi od testosteronite
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
МЛАДА ЖЕНИЧКА ПА ЕДНО 12-ТИНА ГОДИНИ....СИТЕ МОИ ДРУГАРИ ТАКА СИ ЗЕМААА....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
koga bi imala moznost ko sega bi gi prasala zenite zosto im se mazite i obratno ...vo kontekst na ova podolu postavena teza....
|
|||
![]() |
|||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
||
Pa ne samo vo Francija tuku i ovde vo Makedonija a nie maskite mozeme da se slikame ![]() ![]() ![]() |
|||
Make love and respect your profession
|
|||
![]() |
|||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
||
Vo ovoj slucaj go isklucuvame balkanskiot staromoden mentalitet zatoa sto ona znae mnogu podobro i od nego deka koga togas ke odi so pomlada od nego . Ona toa dobro go znae a i go pocituva i mu dozvoluva da se gleda i so drugi pomladi zeni ...ovde ja akcentiram izziveanosta od se i Umetnosta na slobodnata ljubov megju dvajcata , vo slucajov zena povozrasna 6- 15-18 godini od nego ![]() |
|||
Make love and respect your profession
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |