![]() |
|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 122> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Колега Стрелиште "Камник" - Микеи интернационал http://kamnik.com.mk/Камник б.б. Скопје,1000
Оди на Google maps и отвори кај СкопјеПа побарај каде е ЖелезараМалку подесно ќе прочиташ Shooting range KamnikСтрелиште Камник Ќе мy дојде некаде над Ченто а можеш да одиш од кај бензинската Лукоил кај мостот за Ченто Е сега како ми излезе текстов...смешки ![]() Изменето од Santijago - 02.Јануари.2012 во 21:39 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Pishtoldzhii i pushkadzhii, jas odamna sum izlezen od Makedonija, pa zaboraviv kade e Kamnik.
Dali znaete koja e adresata (priblizhna lokacija)? Ako doagjam letovo so sin mi toj kje saka malu da se raspuka tamu.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
ccccccc...jas mislev deka znam se vo vrska so Kamnik ama Calipso me zakopa...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ааауууу Колешка фала ти многу... овие работи ме интересираа
![]() ![]() уште еднаш фала ти Изменето од sanja-a - 02.Јануари.2012 во 19:53 |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
сдп... кој и`се замерил на Сања?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Можеш да одиш да.На стрелиштето се постојано присутни двајца вработени професионални инструктори по стрелаштво, кај кои можеш да се обратиш, како за полна обука во ракување со огнено оружје, така и за скратено објаснување доколку прв пат се среќаваш со оружје, а имаш желба да испукаш неколку куршуми., Стрелиштето Камник нуди неколку видови на пиштоли и пушки, вклучувајќи ја и автоматската пушка АК-47 Калашњиков. Влезот во стрелиштето е бесплатен, оружјето исто така, а се наплатува само муницијата. Цената на муницијата варира зависно од произведувачот, но ориентационо, еден куршум за пиштол калибар 9 мм Лугер е 30 денари, куршум за малокалибарска пушка и пиштол ЛР22 е 10 денари, а за голем калибар од 40 денари па нагоре. (Калашњиков: 30 куршуми по 40 денари = 1200 денари по шаржер) |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
да те опитам неколку прашања
![]() дали може да одам кога сакам или нешто се закажува...т.е. како функционира ме интересира Изменето од sanja-a - 02.Јануари.2012 во 19:24 |
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
сдп... некој да не оди на камник на стрелање
![]() |
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
кловн
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
сдп што значи ова -.-
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdp...........kaj ima tema sto da si posakam za nova godina....... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
stoo saka avtorot da kaze?
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |