![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 266> |
Автор | ||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
konechno dochekav
![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Da ti pisam jas moj broj , pa jas i ti ke si pomineme uste poubavooooo
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
ubavo da si pominete
![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Nekoj nesto zad grb mi raboti
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Веќе се договоривме ние
![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Pisi mi mene broj na LP...pa jas ke ti kazam kaj sedat
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Супер..ќе си седнеме заедно...двајцата остарени и подгрбавени...
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
Jas kje gledam da dojdam i kje me poznaete lesno - stara grba i grda!
![]() |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Ако не си пишал до сега, пиши ми број на ЛП ![]() И не се секирај (знаеш дека е безбеден бројот кај мене...колега..по закон
![]() ![]() Изменето од BellaGrandma - 09.Март.2012 во 12:55 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
Да ТОЈ е! ![]() ![]() Дечкото беше ...Ја
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
ај нека ми се обрати некој по лп, да ми даде број или да му дадам број, да ми пишете каде ќе седнете...оти ќе каснам 20-30 минути....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
Tebe zabegam mi se cini deka znam, iako pred 4 godini posleden pat dojdov na sobiranka, ako me sluzi dobro memorijata mislam deka te znam. Bevme vo Bravo vo Bunjakovec, jas, ti, blue Plauer, decko i uste nekoj. Ako se sekavas na istovo toj si :)
|
||
speed
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() беше тоа многу одамна... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |