![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 314315316317318 360> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека и да се здебелиш пак ке си топ
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
...ќе се здебелам ако продолжам да претерувам со хранава
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека се е минливо Бибче...верувај во себе и во својот цврст став. само така ке успееш секаде
|
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..taka e blue................samo sto znam deka kaj mene ke trae poveke.ama jbg............. i toa e del od zivotot............
![]() |
|
![]() |
|
знам дека и Бибче знае-секое чудо 3 дена трае
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
............znam deka..............sve sto doslo mora i da pomine..............
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.... ![]() ![]() Изменето од zagor - 31.Март.2008 во 12:33 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
дека е време за во кревет ....само не ми се спие некако
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Знам дека...ја утнав
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
знам дека треба да пијам апче
![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
znam deka mojot princ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Вториот дел од денешниов ден ќе ми помине срање! Ќе мора да стиснам зуби ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Знам дека утре сум наебал
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Mangup ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 19 |
znam deka i vikendov nema seks
![]() |
|
Viva la Revolucion !!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 314315316317318 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |