![]() |
|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 38> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Mozes preku toa da znaes dali pie lekarstva
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Зошто, како секој си знае ама после задолжително Колинус паста за заби или барем жвакачи гуми за жвакање!!!!!!!
![]() Изменето од којсумјас - 30.Март.2008 во 04:13 |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
VODENJETO LJUBOV NE E VO STAJ-IZVAJ,
VISTINSKIOT LJUBOVNIK E UMETNIK VO KREVET Изменето од Eleni - 31.Март.2008 во 13:53 |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
||
![]() a propo, me mrzi da citam 9 strani nazad dali e kazano: ako mozat zeni felacio, zosto da ne i vice versa kanilingva? ne e obavezno, ama moze da se sluci nekogas, ne mora na sekoja seansa cel repertoar da se izveduva, neli? |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Вака сеа, тоа е поради вкусови- уствари за тоа не се расправа ама пошто има два типа
основи за лижење- 1.базична и 2.кисела и сеа за вкусови нели... и па тоа е !!! |
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Kuce gi lize samo onie sto gi saka, sto znaci za da ja lizes treba da ja sakas
|
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
jako jako jako hehheheheheh teraj batka ti drzam figu |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ja brate u ludnica ne mislam da ziveam so ludacha sho ke saka da ja lizam...nek si kupi kuche ako saka ako i doe zort za lizenje, ama se nesho mi kazue deka mnoooooogu retko ima takvi curi...ali ne sum siguren bash za toa...znaat oni sho e prirodno i sho vredi, aj ti i na toa i se palat, ne se palat na lizenje
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eee, od koga neam liznato
![]() |
|||
![]() |
|||
||
well neso posledno vreme mi se dopagjas pa kje ti dadam sovet nikogas nemoj da tvordis ova zatoa so vodenjeto ljubov e toa da vodis ljubov e da dades i togas povekje nego so zimas i koga eden den kje sakas da dades povekje odosto zimas , zatoa so kje ja obozavas i tvoja filozofija kje odi u finu materinu |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...epa sho da se kaze be druze, jas taka mislam...i stvarno mie grozotija da lizam nesho sho ne e za lizenje, ne deka sum naletal dosea na nekoja smrdusha pa zatoa, ama nemozam...odvratno mi e...i ne mi e prirodno i zatoa ne mi se dopaga toa...drugo neznam sho da kazam za toa...
|
|||
![]() |
|||
||
jaka filozofija nema so
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |