IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Што купивте последно од козметика
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што купивте последно од козметика

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 38>
Автор
Порака Обратен редослед
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Статус: Офлајн
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 16:53
sol za kapenje, i kupka
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 16:18
hehe:) pa pomada so miris na med nesto taka:)za koza a i sol za banjahe:)
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 15:28

pod itno moram pudra da si kupam, gi koristam poslednite kapki od manhattan-ot Confused

Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 13:43
Bubchen baby mleko za telo.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 08:31
Е весни, го имав тоа соиното млеко на Авон, не беше лош така ок..Морав да го користам поради кожата, имаше одлични резултати..Но морав да и се вратам на мојата постојана љубов Нивеата 
Кон врв
vesni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2006
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 00:18
Срцки сте ме изнасмеавтеBig%20smileBig%20smileBig%20smile 
Си купив млеко за тело Ванила и Соино млеко од АВОН
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 18:06
maska i sampon za kosa od garnier, max faktor-maskara, senka za oci
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
samanta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 15:36
e maskata ne sum ja probala....imam da ja dodrosam od elseve-loreal....ke ja probam definitvno......thanks...Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 15:32
Саманта мила се слагам со тебе, мајка ми ја фарбам со Гарниер сега и сум јас лично многу задоволна, а за колекцијата за нега на коса ептен лично ме воодушеви посебно маската за косаEmbarrassed

Изменето од natalija - 17.Октомври.2006 во 15:33
Кон врв
samanta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 15:03
sampon i regenerator i krema za kosa od GARNIER....zakon se....garnier ima najbolji farbi i kozmetika za kosa.....preporacuvam definitivno...posebno za suva i ostetena kosa...Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:37
Срце си ти HugHug него можеш и чоколадо успат со останатите продукти козметички Embarrassed
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:32
Wink  млчам и трпам
Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:23
Бабо Ивано трпи и малчи... време му е викаат за Деда Мраза па сад мало тренирам LOLLOLLOLLOL
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:15
Originally posted by natalija natalija напиша:

Иванче мила чекај пред да збрмчиш автото... за лепоту ми донеси, маску од краставице и глину, снемало ми у недељу сад...
ШПа ми донеси ампуле за лице сас ружом, паи узми  свеќе за сваки случај да не издахнем од узбуџења LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

ах ето што ти доброта значи одма ме више од Деда Мраза натоварише LOL
ама ај ако е за лепота...трпи бабо Ивано Star
Motivation is game in my hands
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.