![]() |
|
Својот или туѓиот двор? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niz tugj dvor ke pominam samo ako stopanot me povikal na gosti...
Ili dvorot mi stoi na patot pa moram da pominam preku nego...
A dali ke poglednam vo dvorot, zavisi dali nesto ke mi go privlece vnimanieto...
![]() Nekoj ubav cvet...
Frleno gubre...
Cesma sto tece..
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
секогаш мораш да гледаш во свойот двор
за да не останеш без двор Изменето од pagane - 17.Јуни.2008 во 08:56 |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Кучето мое многу има мерак
да моча во дворот на комшијата, уствари на комшиката..!!! Ве молам, помош, шо да му праам на кучето мое..???? |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ubavo bi bilo ponekogash da poglednuvame vo svojot dvor...
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не сакам туго
свое - не давам |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zemav da cuvam zirafa koja u dvor mi sedi, a kaj komsijata jade
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...kaj komshijata u dvor sekogash e pozelena travata, ama dodeka si otishol da zirnesh, nekoj veke tvojata ja iskosil...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
А бе на комшијата и петелот му носел јајца ... ![]() Мене воопшто, ама баш воопшто не ме интересира што има во туѓиот двор.... си го гледам јас само мојот.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ТУЃИТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ,АМА ГЛЕДАМ ПОСТОИ ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА МОЈОТ..!!!..ДАЛИ ДЕКА НЕМА КАПИЈА, ПА СИ ВЛЕГУВААТ И ИЗЛЕГУВААТ КОГА И КАКО САКААТ....!!!...АМА, ЌЕ СТАВАМ КАПИЈА..И ЅИД ОД КАМЕН АКО ТРЕБА....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
TUGIOT DVOR NE ME INTERESIRA, A NE DAVAM BOGAMI NA DRUGI DA MI ZAVIRUVAAT VO MOJOT.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Во туѓи не загледувам многу...
![]() а мојот двор е секогаш среден и чист....
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...АБЕ ПОИНТЕРЕСЕН Е.....БАЗЕН,ЛЕЖАЛКИ.....УБАВИНА!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
ZAKLUCOK:ZATOA SVOJOT..............
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Што е почист твојот двор од комшискиот?????
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |