IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Највозбудлива ми е девојка....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Највозбудлива ми е девојка....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Прашање: ....
Одговор Гласови Статистика
9 [6,25%]
2 [1,39%]
16 [11,11%]
4 [2,78%]
95 [65,97%]
12 [8,33%]
1 [0,69%]
5 [3,47%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 01:29
голема%20насмевка

Изменето од ACELERA - 14.Декември.2009 во 22:05
Кон врв
The wolf Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 21:10
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

ispaga site se po citani devojki:)
samo jas ne:)
citana za nejze neka si bide:)

смеењепламенко значи  ти  си  тој  кој дал  по еден глас  ......одлично(гласаше за дај што даш или  за долги нозе???)
донекаде се сложувам со тебе ,ако  сакаат   девојки  кои  читаат многу ќе останат  без други работи намигнување
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 20:46
ispaga site se po citani devojki:)
samo jas ne:)
citana za nejze neka si bide:)

Кон врв
The wolf Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 20:23
Највозбудлива ми е мојата девојка затоа што ги  прави сите  работи  кои го палат  и исполнуваат моето срце(и нешто другонамигнување). Ми  се допаѓа  секое нејзино движење,нејзината насмевка и лице кое ме ослепува  и нежно ме милува,нејзината коса и мирисот на најзината кожа.....љубов(ќе се запалам додека  го писувам оваплазење). Едноставно е фантастична и  ми се допаѓа.....мислад дека е време затајм%20аут
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 18:35
i taa e.......taratatammmmm............ среќа
Кон врв
tytysh Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tytysh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 17:59
NE SE GLEDAAT FIZICKITE KARAKTERISTIKI BITNI SE PSIKICKITE FIZICKITE SE ZANEMARUVAAT TE: SE MENJAVAAT
sakaj i bidi sakan
Кон врв
tytysh Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tytysh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 17:54
VE ZALAM JAS JA NAJDOV TAA DEVOJKA I MOZE DA KAZUVATE KOLKU SAKATE DEKA NE POSTOI AMA KE VI KAZAM POSTOI!!!!!!!!!!!!
sakaj i bidi sakan
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 16:00
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

eve jas ke kazam najvozbudliva devojka mi e sara  :):):)

Eve i na mene...op sara dobi redenka od iznenaduvanja...

трепкање трепкање трепкање црвенеење
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 15:51

Eve i na mene...op sara dobi redenka od iznenaduvanja...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 13:06

na zalost, ja ne barav emancipacija,ali i jas si ja dobiv голема%20насмевка

Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 13:05
ne be, toa zenite sami si baraa emancipacija, samo na pogresno mesto. nie maskite samo ovozmozuvame.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 12:59

kako velat "trazili ste, dobili ste, sada gledajte"

Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 12:58
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by sara333 sara333 напиша:

Originally posted by tytysh tytysh напиша:

A KAMO DA E ISKRENA I VERNA I SO DOBRA DYSA?

duso, umre toa odamna газење%20од%20смеење

barem si priznavas.....

Sto e za pozdravuvanje, no i za zalenje.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2007 во 12:52

големо%20гушкање  црвенеење црвенеење црвенеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.