![]() |
|
Причина за стапување во брак |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa da nema dobar seks bez iskrenost ![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Bremenost kako osnovna prichina za stapuvanje vo brak kako edinstvena prichina po mene e chist promashaj...od samiot pochetok toj brak bi bil osuden na propast
![]() |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Љубов бе дечки,љубов!Има ли подобра причина!
Малиот мој вика од љубов дека ќе ме земе,а као споредно му бил сексот,перењето гаќи,чистењето,готвењето и тако дање...не му веруем! ![]() ![]() ![]() Шала на страна,кога ќе изгориме од страст,ни останува само љубов како вечно и универзално нешто.Се разбираме,си веруваме,сме поминале низ сито и решето,знаеме како дишеме,дојдено ми е до тој човек и знам дека можам да ја поминам цела вечност со него и покрај сите глупости кои ги прави.Се она што некогаш не колебаше го нема повеќе,сигурноста која што си ја даваме е безвременска.Што се тиче темели тоа,а као плоча...па и во кревет супер си одговараме веќе кога сме искрени ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
neznam vo ovie vreminja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Ljubov razbiranje iskrenost i doverba . Ako gi imas toa nema potreba da se mislis
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Причина за стапување во брак
![]() DA NE SPIAM SAM VO KREVET ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ej pa ja ne sum trudna
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
seks bez kondom i nenavremena reakcija
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Непланирана бременост
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
LJUBOV
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
obid da sprecam da se ligavat po mene...ama i koa vikam ke se mazam prodolzuvaat. kod a sum im rekla vrne nadvor
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Obid da se obides da sprecis nekoj drug majmun da se ligavi vrz nea
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |