![]() |
|
Во Карпош - прва куќа на иднината на Балканот |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |||||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
...a be , najprvo treba da imash ''prizemni''raboti kako efikasna infrastruktura niz centarot na gradot,...pa posle da mi izveduvash nekoi futuristichki proekti,...
![]() ...ako sakash pochista i za chovekot poproijatna atmosfera , treba najprvo da se oslobodish od iljadnicite vozila koishto ''bespotrebno'' tranzitiraat niz centarot sekojdevbo vo dvata pravci po dolzina, so izgradba na tuneli ili nadvozznici pod ili nad centarot... ...prvo toa treba ,..shto go ima nasekade, ...a ne samo nekade,..pa ushte i da se prchish poradi toa! |
|||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||||||
nema barokna da bide?!
![]() ![]() ...aaaa,...ne ke moze taka! ![]() |
|||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||||||
............. Многу интересен проект, како промена и освежување од објектите од Скопје 2014. Ми се допаѓа планот а и доста симпатично изгледа објектот на сликата. Од мене поддршка за вакви проекти, свртени кон современите текови во архитектурата и градежништвото. ![]() Баш ме интересира мислењето од форумџиите? П.С. Доколку модераторите сметаат дека нема место за посебна дискусија за проектот, слободно нека го преместат постот во некоја од постоечките теми. ![]() Изменето од Анастеа - 19.Март.2011 во 14:12 |
|||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |