![]() |
|
Лаптопи |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Аха, ок..
А HP кај би се нашол во оваа ранг листа? Изменето од RebeL - 13.Февруари.2009 во 13:12 |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Да од наведените Тошиба е без конк*ренција подобра, јас моментално имам два лаптопи и тоа тошиба презадоволен сум
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Според мене, од искуство одат некако вака: Lenovo, Toshiba, Acer, Fujitsu Siemens...
Ако сакаш совет каков лаптоп да си купиш - тогаш моја препорака е дефинитивно Toshiba... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Која марка од следните лаптопи е подобра?
Fujitsu Siemens, Toshiba, Acer, или Lenovo ? |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |