![]() |
|
БИСЕРИ на форумџиите |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 33> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Орка на темата за ергенскиот данок ![]()
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
најубаво ќе биде така...
ем сите локум ќе ми остават, ем по некоја маица... а може и капче да остават... башка маиците се добри за спиење да ги користам... само што на нив ќе пишува ја ли Груевски ја ли Црвенковски... па ми е некако непријатно ко ќе ме прашаат со кого спиеш... а ја со таква маица, не иде... зато маиците ќе и ги дадам на комшиката... не пишува на нив којсумјас... нели... ..брат,кој и да си позитивен бисер имаш од мене. ..многу убаво стокмено..али она со маиците...... па пола форум спие со Грујо,Црвенковски....Тодоровиќ..Андов.Мислам на маиците бе така им стои..За подобро утре,за лесен ден |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]()
![]() |
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
Види како убаво ме разбираат овие мажени и женети...
![]() |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() Оф, си имал макичка ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
navistina sjaen biser!
![]() ..ja pa si mislev dete e , a ono...''deteto'' ,..deca da ti pravelo ! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Гонзо на темата: Каква е вашата сексуална ориентација? ![]()
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...samo po sebe nema nishto smeshno vo rechenicava , ...ama koga ke vidish koj go ''nashol'' biserov , ...stanuva urnebesno ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Брзиот и газелчето на пустиот остров... срцки едни ![]() ![]() цели 2-3 страни се бисери, елем брзиот со бананата ![]() |
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
gonzo во преместени, споени теми
![]() Внимание Внимание Нешто ново и невидено на нашите простори. Сите постови од Мистерии на прочуениот мислител, физичар, филозоф, теолог, демистификатор, математичар и кој знае уште што dedanoe, соберени на едно место во темата Мистериите на dedanoe Повелете прочитајте и продискутирајте ако смеете, нема повеќе лутање низ темите во барање на одговорите на сите прашање за животот кои ве интересирале. Се на едно место. Четиво кое секој слободен мислител мора да го прочита. И што е најважно сето тоа без пари. Ако ја отворите темата во следните 30 минути, ќе добиете и бонус постови. Навали народе. пс. А ти дедо слободно пишувај си во тој дел...Ако случајно отвориш нова тема - има да те нема...Ајд... ![]() |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
![]() |
||
|
...i PhP biserdjia stanal
![]() ![]() ...ama , me mrzi da mu ...''kopam'' po postobvite, ...sigurno ima ushte nekoi.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |