IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 74>
Автор
Порака Обратен редослед
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2011 во 03:29
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 18:45
Neku takva kao mene, dvajca ko mene se nepodnoslivi
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 10:40
srodna dusa vo ljubovta  nemam najdeno ,no si imam srodni dve dusicinjaбакнеж
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2009 во 18:25
Сродна душа е нешто што сите различно го сфаќаат... во љубовте не би сакала да бидам со некој што е сосема ист како мене - мојата сродна личност (моја спротивност) ме надополнува, ме прави да бидам подобра личност, максимално да ги искористам своите можности и ми дава храброст да “пливам“ и во најнемирните води, ми дава сила да ги дофатам ѕвездите и со него само небото ми е граница
и не дека сме тотално спротивни - имаме доста заеднички работи, особини и ставови

сродни личности можат да ни бидат и пријатели или роднини... ама за тоа не станува збор во темава
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2009 во 08:02
Imam edna takva....so koja cel vek ne mozam da rascistam ..
I koga go prasav dali nie voopsto nekad ke rascistime mi odgovori so-da koga ke umreme. голема%20насмевка
Vcera imav sansa da potvrdam deka ne e se zaboraveno трепкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2009 во 23:16
jas si ja najdov mojata srodna dushickaцрвенеењељубов
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2009 во 22:56
Neznam zoshto tragame po srodna dusha,pa neli sprotivnostite se privlekuvaat?збунетост
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2009 во 22:10
Originally posted by natalija natalija напиша:

Сродната душа се наоѓа еднаш во животот....
Кое е вашето искуство?

paaaaaaa,  srodna dusha vo ljubov ne najdov....
samo kako drugarstvo ,za belja pravenje , zezanje ....da !!!najdov
хи,%20хи...
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 21:06
Tocno taka fragola ama ako imas simpatija sprema nego ili neja todas poln pogodok
Кон врв
Mala Budala Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mala Budala Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 13:58
Originally posted by fragola fragola напиша:

So srodna dusha
problemi do gusha
ista kako mene
nema da me slusha.
if you break my heart l'll break your face
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 12:06
Srodnata dusa mozam da ja sakam kako prijatel koj najdobro ke me razbira,ne znaci deka ke me privlekuva kako partner ili deka ke se zaljubam vo nea.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 23:57
Imam cuvstvo deka cel zivot sum go znaela
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 14:11
.... Jas bi rekla na seto ova prepukuvanje koe ste go imale do sega ..... DOVOLNO E STO ZNAM DEKA JA IMAM SRODNATA DUSA  ..... da znam deka ne sum sama na planetava ..... pa i da nemozam da bidam so nea jas ke ja  SAKAM !!!! ...... Taka da ako se raboti za vistinska ljubov i Platon bil vo pravo ....... голема%20насмевка трепкањенамигнување
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 12:04
eve ova e SRODNA DUSA
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.