![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 74> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Neku takva kao mene, dvajca ko mene se nepodnoslivi
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
srodna dusa vo ljubovta nemam najdeno ,no si imam srodni dve dusicinja
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Сродна душа е нешто што сите различно го сфаќаат... во љубовте не би сакала да бидам со некој што е сосема ист како мене - мојата сродна личност (моја спротивност) ме надополнува, ме прави да бидам подобра личност, максимално да ги искористам своите можности и ми дава храброст да “пливам“ и во најнемирните води, ми дава сила да ги дофатам ѕвездите и со него само небото ми е граница
![]() и не дека сме тотално спротивни - имаме доста заеднички работи, особини и ставови ![]() сродни личности можат да ни бидат и пријатели или роднини... ама за тоа не станува збор во темава ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Imam edna takva....so koja cel vek ne mozam da rascistam ..
I koga go prasav dali nie voopsto nekad ke rascistime mi odgovori so-da koga ke umreme. ![]() Vcera imav sansa da potvrdam deka ne e se zaboraveno ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
jas si ja najdov mojata srodna dushicka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Neznam zoshto tragame po srodna dusha,pa neli sprotivnostite se privlekuvaat?
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
paaaaaaa, srodna dusha vo ljubov ne najdov.... samo kako drugarstvo ,za belja pravenje , zezanje ....da !!!najdov ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Tocno taka fragola ama ako imas simpatija sprema nego ili neja todas poln pogodok
![]() |
|
![]() |
|
Mala Budala ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Srodnata dusa mozam da ja sakam kako prijatel koj najdobro ke me razbira,ne znaci deka ke me privlekuva kako partner ili deka ke se zaljubam vo nea.
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Imam cuvstvo deka cel zivot sum go znaela
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
.... Jas bi rekla na seto ova prepukuvanje koe ste go imale do sega ..... DOVOLNO E STO ZNAM DEKA JA IMAM SRODNATA DUSA ..... da znam deka ne sum sama na planetava ..... pa i da nemozam da bidam so nea jas ke ja SAKAM !!!! ...... Taka da ako se raboti za vistinska ljubov i Platon bil vo pravo .......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
eve ova e SRODNA DUSA
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |