![]() |
|
Жените се љубоморни на другарите |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zoso sakaat da pokazat
deka se oni glavni, a ne drugarite... Otkako ke pokazat deka e taka, bas gi zabole, ljubomorata isceznuva, oko ne im trepnue..!!!! |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
a zasto da ne se druzi so niv,ne gledam tuka nikakva pri4ina da ne go pravi toa.....kako i da e toj se znae poveke so niv otkolku so mene,taka da slobodno moze da se druzi so niv kolku sto saka,jas ne mozam toa da go zabranam!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Јас пак мислам дека треба малку повеќе да излегува со другарите...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...mmmmm
![]() ![]() ...by the way...kako vie ke mu objasnite na partnerot deka premnogu vreme minuva so drugarite, a premalce so vas, posho znam deka e toa chesta pojava ma kolku i da veslate ovo-ono...ustvari kako ke go naterate da bide povishe vreme so vas... ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Zoshto ova mi lichi kako da se zboruva za nekoj predmet ili kukla so koja se igravme dodeka bevme deca?? Ako i toj(partnerot)ima isto mislenje...togash....ne e neshto vo red... |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
љубоморна на неговите другари? како да не.
другарите се како менување вода во вазна. нека се освежува човекот, па и јас со моите. инаку ќе засмрдиме ![]() Изменето од filmadzijka - 12.Мај.2008 во 13:27 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
aham
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
se sl*gam potpolno so mamma!
topsexy, i ti li si sekogas za nego tuka koga ke mu potrebas? od iskustvo kazuvam, deka drugarite/drugarkite ne smeejat da se gubat ako se pocne nekoja vrska! Vrskata mozebi ke trea dolgo no mozebi i ke bide za kratko vreme kraj, i sto togas? |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
mene mi e bitno on da e moj koga jas ke posakam ,a zatoa sto toa e slucaj bas so mene ke mi treba cela vecer a cel den ima na raspolaganje i moze da ide so drugarite i da pravi sto saka so niv,ne me interesira
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Zboruvame za normalni sluchaevi koga imash
ednostavna potreba da se vidish. Sekoe preteruvanje e kako i za se drugo e nezdravo |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
taka e mamma, ama da ne preteruva, povekje doma da se mota pomalku so drugarite ![]() |
|
![]() |
|
Drugarite bile drugari...i pred mene
Analogno na toa i moite drugari i drugarki Ako zabranam ili pravam restrikcii na sredbite so drugarite treba da ochekuvam deka i jas treba da zaboravam na niv ili da ne gi gledam i se srekjavam so niv koga sakam. Rezime....ne mi prechi shto se srekjava i druzi so niv. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
абе каков ден,... насабајле ( додека спијам ) ако сакаат нека се видат,.... ако не нема,.... ![]() |
|
![]() |
|
brigitte ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
nikogas ne sum barala i nema da baram od maz mi da si gi zaboravi drugarite....ako baram takvo nesto avtomatski so toa mu davam za pravo i toj mene da bara takvo nesto.....neka mi zeme se, ama slobodata ne ja davam i ne ja baram.....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |