![]() |
|
Како знаете дека сте заљубени? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | ||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zaboravas da jades
ne mozes da spies zjapas vo telefonot bez pricina gi citas istite poraki po sto pati se okolu tebe e trivijalno prvata i posledna misla vo denot ti zapocnuva so nego |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
koga zaboravam da kupam leb nautro i go pozdravam komsijata so kogo ne zboram
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Koga nozete veke ne gi koristis kako porano,
zasto imas 4ustvo deka lebdis. |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
blagodaram Smizla...mislam deka imas pravo...u toj pogled navistina sum eden nesozrean pubertetlija....thank you dear ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Aj nemoj vakva facka ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
vikas sozrevanje trebit a?
![]() Изменето од anakin - 22.Септември.2008 во 23:02 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ALAN FORD!!!
LEKOT KE SI DOJDE SAM SO GODINITE-SOZREVANJETO!! ![]() I JAS PORANO IMAV SLICNI "SIMPTOMI", AMA VREMETO MISLAM SI GO PRAVI SVOETOO..... ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
a koj bi sakal bas tebe da ti pomogne??
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
a bre z`s nikoj ne saka da mi pomogne ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
A ISPUSTIV DA PISAM:
KOGA E DO MENEEE, MMMM, SE ZNAEE...... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
VJUBENA DO USI!!!
![]() PEPRUTKI LETAAT VO STOMAKOT I NE MI DAVAAT MIR!!! ![]() KOGA NE E POKRAJ MENE,MISLITE MI SE KAJ NEGO!!! ![]() RASPOLOZENA ZA SEKAKVA AKTIVNOST: CITANJE, PISUVANJE, CISTENJEEEE, APSOLUTNO SE BEZ POTESKOTII!!! ![]() I KOGA KE PUSTAM GLASNO MUZIKA TESKO NA KOMSIITE!!! ![]() |
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Пааа...едносатвно немам контрола врз себеси!!!НЕкој друг ме управува!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
И јас исто. Ама се случува да бидам влубен во две во исто време, што е негативност. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
da bidam iskren jas spagjam u onaa grupa na lugje na koi sostojbata na zaljubenost bas i ne im deluva mnogu pozitivno stimuliracki.
Imeno kako znam deka sum zaljuben? Ednostavno...slabo jadam-ili pa voopsto ne jadam,spijam od 3-4 casa max. posle celosno sum otsuten-kao da se naogjam u nekoja bestezinska sostojba.Nisto i nikoj ne mi se bitni i vazni,ne mozam nisto da rabotam,ucenje ne doagja v predvid,ziveam od gledanje do gledanje so ljubovta,a koga sum sam go preispituvam sekoj kazan zbor,sekoj gest,sekoja mimika...Analiziram sto mi rekol,kako,zasto,pod koi okolnosti..a sto sakal so toa da kaze ![]() ![]() Sva srekja sto retko se zaljubuvam...ali koga toa kje se desi..na mene toa deluva kao zemjotres od 7 stepena spored Rihter. i..btw...koj bi sakal da se zaljubi ako ima simptomi kako moite ![]() p.s. Zatoa imam apel do site...Ako znaete nekoe care ...pomagajte ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |