![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 300> |
Автор | |
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kade rabotis, a rabotata ti dozvoluva da koristis kompjuteri i internet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja 22 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Sanja iskoristi pauza i pospij malku. Jas eve treba da go spremam mojot esej za na koledz sto e strasno doisadna rabota ama moram ako sakam da go polozam ovoj predmet. No pred toa ke odam do biblioteka.Se vrakam za edno 30 min.Do togas cao. |
|
![]() |
|
sanja 22 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
BLAZESI TI A JAS SUM NA RABOTA DO 22.00 A MOMENTALNO MI SE SPIE MI SE PLACE
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Со оглед на тоа што е 4 саат ми се спиееееееееееееее!!! |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
mi se spijaaaaaaattttttttttttt ne mozam da izdrzam, ko ke legnam...ke se iznaspijam od tolku so mi se spijat ne znam ni so zborvam |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
sega uste malku ke se spremam za izleguvanje:bas saakv da vi kazam kako si pominav ama nema nikoj na forum |
|
was ist los?
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
momentalno jadam TOBLERONE....... lele dobiv toblerone za nova godina!!!!! :))) edno oooooogromno!!!!!:))) i sega go grickam....:)))) lele kolku e vkusno......:))))
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
samo sto se vrativ od nezaboravno slavenje i sakv da prasam koj kako si pominal ama sea idam da spijampocnaa vise da mi se mesaat bukvite uste ednas srekna nova e citame od koga ke se naspijam |
|
was ist los?
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
mi se spie sg.........
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
mene ki se pravi moabet ama nema nikogo.Po se izgleda ke mora da kutam ili vodam monolozi.
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ma kako mi se spijat, a trebit da kupvam neso ako ke pospijam tro po carsijana |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Во моментов ке почнеме со пијанка кај ќе завршам па па па кој знае
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vo momentot mimse zbori na mesenger so edna prekrasna licnost ama ne e tuka
|
|
was ist los?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |