![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 70> |
Автор | |
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ednostavno ..pogolema razlika porazlicni stavovi mislenja zelbi potrebi interesi....
|
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Edipov kompleks. Na "sitel" gi imase Natali so sestrite i tatko im. I site tri rekoa deka bi sakale idniot soprug da nalikuva na tatko im i site slatko se iznasmeea, a ja se zagrcnav od jabolkoto i se lupav po grb za go izvadam zalakot od dusnik
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Да.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
A ti palestinec od veles li si ?
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
А 11 години може ли? Кажи ја формулата како ја одреди разликата од 10 години? Има ли некој начин или единица мерка за одредување на разликата во години помеѓу маж и жена?
П.С.
Се надевам дека ќе ни дадеш одговор, пред да го напуштиш Велес и заминеш во Германија.
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
spored mene do kaj 10 godini razlika moze ako postoi golema ljubov toa ke go izdrzi,... no so pogolema razlika toa e osudeno na neuspeh
|
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Znaci navistina gi sakaat mladite
|
|
![]() |
|
green-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
NAVIDUM GOLEMA.....
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Moze samo ako se pocituva granicata da ne se premine
![]() |
|
![]() |
|
badi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
бев во врска со помлада 12 години од мене,возрасна е не е малолетна нити бесе коа тргнавме
3 години,имаше се,и среќа и радост и кавги,нормално за секоја врска имаше и љубомора од двете страни,подеднакво,коа се заљубивме уште повеќе... како заврши?дали заврши,незнам...? кога соопшти дома по моја иницијатива,за мене...заврши се ![]() не е битна разликата,ако не живеете за другите шо ќе кажат |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Razlikata vo godinii ne e taka losa rabota,se pravi nekoe nadopolnuvanje kaj partnerite,samo da ne bidi preterana.Oti ko ke ne potisnat godinite taa razlika e ocigledna,pa posle da ne si imame svrljanje od strana....!!!
|
![]() |
|
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
ne postuvam razlika vo godina ne e toa ljubov nekoj 35 godisen ide so 16 godisna i kao ja saka |
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Jas sum protiv i ne veruvam vo ljubov na tolkava razzlika!
Cetirieset godini e starost za mladite luge,pedeset e mladost za starite.
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |