![]() |
|
Каде сакате да живеете? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 38> |
Автор | |
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
на оваа тема, сите сањарат... ама ти одлета... кај се видело, палестинец у израел? ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Munchen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
chris ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Momentalno vo Melburn ama ne mi se svigja bas mnogu taka da bi rekol ili Vienna,Minhen ili Cirih Svajcarija,vo zavisnost od toa kakva rabota ke najdam.
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
moze i u berlin, moze i u italy-roma ili milano- bas ke mi odgovara, moze i u venecia-grad na mistikata, a moze i na mesecinata!
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Во Ерусалим.
|
|
![]() |
|
Филип-МК ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
многу сакам град во кој живеам, Нови Сад, а ако НС не спаѓа во топ-листа, пак би живел во Виена!
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
pa sega za sega i tuka vo skopje mi e super ali koga ke zavrsam najverojatno bi odel vo svajcarija kade so mi e pola familija...
|
|
speed
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Шведска
тоа ми е слаба точка кога некој ке ја спомне оваа држава алал да им е на тие што живеат таму, многу им љубоморам, ама ептен , многууу |
|
![]() |
|
![]() |
|
renesansa ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Mislam deka metropolte na zapadna evropa site se dobri za ziveenje, i sekoja e interesna so svoite specifiki.
Ne me privlekuvaat dr-te kontinenti.
Sepak, starata dama, e najdobra!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
И јас сакам во Шведска! Таму се чувствувам како дома
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
OVDE DOMA ...VO SKOPJE...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
сакам да живеам во New York
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ОВДЕ,ДОМА...ВО СТРУМИЦА!!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |