![]() |
|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 40> |
Автор | |
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaboravot na sakanata licnost e tezok, a ljubovta e sekogas nekoja tazna prikazna.
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Се уловив себе си во сонарните пораки од твојата мрежа на љубовта од која не сакам да избегам,затоа што само со една насмевка успеа пак да ги проработиш моите сензори на срцето...
|
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Со тивкиот шепот на усните ми преплива низ мислите и ги разбранува чувствата на мирното море кое бараше пристаниште за бродот на мојата душа...
|
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ако некогаш се сетиш на деновите од минатото, сети се на мене, на
девојката која те сакаше повеќе од себе, која заспиваше и се будеше
мислејќи на тебе, заборави ги деновите кога ти ме оставаше и ги пушташе
солзите да течат по моето лице, а во срцето зачувај ја љубовта која ја
чувствувам за тебе
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ако љубовта е дрога тогаш јас сум најголемиот наркоман
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Sekoja solza vo zivotot ja smeniv za nasmevka zatoa shto ti stana del od mojot zivot.Sega srekata i radosta se del od mene i ne mi nedostasuva nasmevka...te sakam
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ako bog e edinstvenoto sushtestvo koe ne mora da e prisutno za da se veruva vo nego,togash ti si edinstvenoto sushtestvo koe ne mora da bide prisutno,a da e sakano
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Гледав сонце не гледав, излегов на звезди и месечина не те
видов..темнила гледав.. Излази и засвети како сонце, засвети како
месечина, блесни како звезда ..тогаш знам дека каде и да си покрај мене
си..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Te vidov prv pat, te vidov vtor pat i se bese dobro dodeka ne te vidov, zasto odkoga te vidov prv pat, iskreno kazuvam deka po tebe poludev.
|
|
|
|
![]() |
|
Pticata go saka gnezdoto, meckata go saka slatkiot med, a jas te sakam tebe poveke od sladoled.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Ништо не е случајно, ништо не се дешава без причина. Затоа бевме јас + ти. Бевме, не сме веќе сега сме ти + таа, јас + тој
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jas i Ti. Dvajca mladi koi imaat zaednicki sonista, no nie sme robovi na surovata realnost koja ni go unistuva sonot. Jas i Ti. Princeza i Princ od edna bajka so tazen kraj. Jas i Ti. Kopneeme za strast. Dve sonca koi svetat edno za drugo sploteni vo mreza od nadezi i sonista. Nie sme topol veter koi gi gali licata na onie koi znaat deka sme najdobar par
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ако си бог биди ми утеха,
ако си отров усмрти ме, ако си љубов заведи ме, а ако си човек задржи ме. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |