![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 263264265266> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo 21:00h.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Pa u kolku saat se oni?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ej a sto vikate utre igraat Brazil:Francija pa da se gleda od nekoe javno mesto???? Vazi za navivacite od dvete strani normalno.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Da, toj e. Go potrgnuva stolceto za da sednam, mi otvara vrata od kola, abe sve..
![]() |
|
![]() |
|
Ke ve smestime po doma be, problem li e toa???
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
abe koe slabo druzenje nie koga ke e za zabavi i druzenje prvi sme samo rabotata e kako da dojdime ebago, sa sam ne ke idam i plus to ke dojdam i ke treba vecerta negde na klupa da ja prespijam duri da docekam avtobus i plus nie kako so sme najdalecni, booooooo pa 4 ssati pat ke se sulajme |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Toj Zoki_S , mora da e nekoj gantleman od starata Becka skola!!!!
![]() |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
Epa eve, neka bide toa termin, petok okolu 9, nie nekolkumina sme tamu, koj saka neka dojde, ili ke go precekame nekade...
Prv pat koga otidov, ne bev sama kaj Lou, morase Zoki_S da me ceka, da ne se sramam..
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Во Петок???? Мене ми одговара не е проблем
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slusajte, Germanija igra u petok, ete, aj da se druzime site!
|
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
![]() |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
hotdog ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
само кажете кога и каде........ глеј нека е после работно време!
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Vazi za site koi ozbilno ke ja svatat pokanata i koi sakaat da se druzat i vo zivo, ne samo vaka pomocu elektrona....
|
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
hotdog ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
поканава е само за сениорите или.....?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 263264265266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |