![]() |
|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242526 |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sovet ako sakas da gi otkazis nemoj da ja namalvis kolicinata tuku naednas da prestanis.ostani taka nekolku dena,cak i nedeli ako istrpis,pa posle nemat da e ist feeling-ot.eden drug dobi trovanje i tri dena ne pusese,od ko izleze od bolnica ne mozese pojke da pusit poso mu bea odvratni.e sega nemoj i ti namerno da se zatrovas pa da se otkazis
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Pa da, od Antarctica e!Tamu nema tutun samo sneg!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ponekogash si mnogu pameten,...heheheh
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da
tamu neraste tutun mnogu sneg pa pusime lula polna so sneg dobro e no nema nikotiv vo neja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ti anakin od Antarctica si?
"Sovetov" ti e ![]() Ti blagodaram mnogu mi pomogna!! |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sovet?
ako nepusis znaci gi ostavi do naredno pusenje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Da,poradi taa recenica vo forumot za "porocite" i ja otvoriv temata.
Ama ne me zezajte stvarno ocekuvam sovet! ![]() |
|
![]() |
|
mnogu e lesno veruvaj mi
jas se otkazuvav 100 pati voopsto ne e tesko Изменето од anakin - 03.Март.2007 во 01:43 |
|
|
|
![]() |
|
Vo edna druga tema(za porocite)napisav deka nemozam da gi otkazam cigarite.Mi rekoa deka kao, ne sum sakala!
Imate li nekoj nacin koj bi posluzil kako primer kako da go storam toa??? Navistina se trudam ama tesko odi!! Pukajte....... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242526 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |