![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 42> |
Автор | ||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
фала, јас не сум лицемерна кучка па да се поде**вам наоколу, додека сум со некого со тој сум и . (точка)
![]() |
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
|
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
НЕ
|
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
![]() |
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
не не е , знам јас маушко его што е верувај
||
![]() |
||
|
![]() |
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
А па и мажот рогови
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
|
Превара си е превара . а како што може жена да зафркне (подмукло) маж не може ни да помисли
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
|
||
![]() |
||
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од natalija - 02.Февруари.2007 во 08:40 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nekogas vnimajne nepomaga
hehehhhehehhe |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Zena:
"Sta da ja umrem? Da li bi se ponovo ozenio?" Muz: "Ne bih!" Zena: "Sto? Ne volis biti ozenjen?!" Muz: "Naravno da volim." Zena: "Zasto se onda ne bi ponovo ozenio?" Muz: "Dobro, ozenio bih se." Zena: "Bi?" (s tuznim izrazom lica). Muz: (uzdise). Zena: "Da li bi zivjeli u nasoj kuci?" Muz: "Naravno, ova kuca je super." Zena: "Da li bi spavali u nasem krevetu?" Muz: "A gdje bi drugo spavali?" Zena: "Dao bi joj da vozi moj auto?" Muz: "Vjerojatno, novi je." Zena: "Da li bi stavio njene slike, umjesto mojih?" Muz: "Vjerovatno bih morao." Zena: "Da li bi ona koristila moje palice za golf?" Muz: "Ne, ona je ljevoruka." Zena: Tisina.... Muz: "E, jebi ga." VNIMAVAJTE KOGA ZENATA POSTAVUVA CUDNI PRASAWA;;; Изменето од ivin - 02.Февруари.2007 во 01:43 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |