![]() |
|
Како го замислувате членот над вас |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 78> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zamisluvam kako ubava pametna brineta ,najchesto nasmeana i sekogash pozitivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
otkacen kauboec i dosta pameten
![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
update . . . шишан , бричен(не дека е нешо многу влакнест) , висок , средно дебел , ја мачи гитарата веќе 3 години... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Нека се приближи малку, не гледам од сонцето...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Покрај другото усните ќе и се....као на аватарот |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
еее тиги уште еднаш потврди колку ти фаќа кликерот...ме опиша скрос
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Мај Веј?
Отпрвин ја замишљав како бринета, некоја одлепена, ама разбрав -плава била. Мислам дека на работа е умерена и све то, примерен економист разбираш, со прибрана коса, а коа излага е комплетно друга: некоја со осмех до шестка, забавна и комуникативна. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
jas ovaa licnost ja zamislivam kako rozdenka
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ovoj nad mene go zamisluvam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
не можам да го замислам...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
кога ќе те прочитам по форумов ми текнува само на уста....
онака... полни усни, со 100 кила кармин.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tigi naj mnogu sakam da si ja zamisluvam...
ona spored mene e edno pametno i temperamentno devojce...drdorka ziva...mnogu razbira za nejzinite godini....i sigurno nekoj hipi still....... ![]() ![]() ![]() ja obozavam oti e malo malo ama tehnicarce na forumot ![]() |
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
NE E PROSECNA
RUZEN SUM KO SMRT BRE ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |