![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 241242243244245 277> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() ![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
I samiot se iznasmeav ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....veçerva so apirinçeto ,mu vikam:
...i ne me gledaj kako tele.....a ono mi se vrti i odgovor:ako jas sum tele ,sto e bato....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
lapsuzot na Vardar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mrtov laden vika prvata tastatura mesto prvata sms ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i dur skonta za sto se smeam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
последно беше ноќеска,се пресмеав
си одевме и другарка ми влезе во погрешна кола ![]() |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
edena fotografija so eden tip kako spie,mislam deka bese nesto so potemen ten kako od drugi kraishta
![]() ![]() ![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
една соученичка:- наставничке не ја знам задачава..
наставничката: -нема не знајш, или знајш или не знајш.. ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
e edna mala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
majka mi mu vika na tatko mi
-kaj da vrzeme jajce vareno i da amkame takov e denot tatko mi se vrti i i vika -aj ke se kacam ja na stol i amkaj ti odozdole |
|
|
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
Lele luge ne mozam da prestanam da se smejam na tipov so oglasov:
oд вардара до триглава све несреќне жене да усреќим од30до55године коима копљутер ко воли нек изволи не гурај те се једна по једна пишете на меил... ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 241242243244245 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |