![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 37> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jas mislam deka site gresh*te.
|
||
![]() |
||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
|
И јас така би направила |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
јас би била тажана
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Vo ovaa drzava site se odnesuvaat kako da imaat uste eden den
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Imam vo glava edna zamisla za sovrsen den, ke ja realiziram
![]() ![]() ![]() Изменето од Mishell_G - 25.Ноември.2007 во 12:26 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
nema da pokazam taga i zal...ke si bidam vesela
i nasmejana...taka sakam da im ostanam vo sekavanje na moite nalmili... |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ќе седам....и ќе се правам дека не знам дека ми е последен...и цело време ќе гличам и ќе плачаам...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
koga bi imala uste 1 den, bi go pominala kako sto jas sakam-i toa kako nezaboraven den.
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Ne daj Boze da se ima samo uste eden den
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Zbunet! ti si car pa zatoa stavi si eden gerdan cvekinja okolu vrat i pojdi na havai |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ke se naredam so bombi i ke vlezam vo albanska ambasada
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Sigurno celo vreme bi mislela na toa kako mi e posleden .
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
krajot go krasi deloto, ako dojde posledniot den vo mojot zivot , toj ke mi bide najubaviot naj dragiot naj posakuvaniot....... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |