![]() |
|
Кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 25> |
Автор | ||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
samo kapucino pijam no retko (mozebi vo mesecot nekogas i ednas)a dr ne pijam
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
ами може капучино само
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
турско -македонско не...
па какво кажи...не ме држи во неизвесност...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
ако зборуваме за турско (македонско) НИЕДНО ![]() |
||
![]() |
||
|
ни едно ???
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Не пијам кафе
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
сакам да се напијам две до три дневно...доволно...
![]() п.с. IQ...македонско овде.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
edno obavezno sekoj den inaku ne znam kaj mi e glavata
![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
nautro nemoze da pocnam da rabotam ako ne se napijam kafe ... nesto ne e vo red so mojot mozok izgleda ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
|
UF kafeee , mmmmmmmmm go obozavam... DEnot mi zapocnuva obavezno so tursko kafe, a za ponatamu makijato ili ness
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
kafe pijam cesto ... toa mi e kako ritam vo denot .... kafe ... kafe ... kafe .... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Размислив и сватив ги сакаш кафекуварките ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
Mnogu sakam kafe AMa poveke KAFEKUVARKITE pa sea ACELERA Razmisli
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
јас сум гоолем љубител на кафе и го подготвурам на различни начини..моментално фаворит ми е кафе со цимет
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |