![]() |
|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 28> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ide zgodna zenska i pominuva pokraj drvo...pa drugo drvo...pa (ja) treto drvo...cetvrto...
|
|||
![]() |
|||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
||
pogledot kazuva se. ako imas dovolno iskustvo da go procitas
![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
||
Јас не се разбирам од погледи...само од зборови...
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Me merka kako stojam statusno i materijalno, retko drug poglad da sretnam
|
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
Pogledot znaci SE i NISTO...zavisi kako e upaten,komu i situacijata vo koja e upaten
![]() |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Ima,...Izzie...srceto..toa e prirachnik
Изменето од mamma - 06.Февруари.2008 во 21:32 |
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
...има некој посебен прирачник за ова?можеби нешто како “Дешифрирање поглед“...“69% точност“... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
||
MIslam deka znaci....eden pogled zamenuva 1000 zborovi
![]() ![]() |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Ne.Togash znachi, neznaesh da gledash. |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
da,znam zatoa i konstatirav......zatoa sto ima lugje koi se pogresno sfakjaat
![]() |
|||
![]() |
|||
||
тоа се случува почесто ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
znaci megjutoa nekogas moze pogresno da se desifrira
|
|||
![]() |
|||
||
Pogledot...ja kazuva vistinata,lagata,srekata,
zboruva ponekogash i poveke od sto izgovoreni zborovi. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |