![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21922193219421952196 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da Val... ti si za sorabotka so menadjerite...
odma me seti Val... na ednata sandala staviv edna brokula za da ja ispituvame na zenski pritisok... hahaaa |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ha,haaaaa Cemnetiranje..me nasmeavteeeeee |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Ako ostanat samo zeni, ke padne konekcijata, ke ni propadne biznisot,marko
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
acika toa "trajno, kvalitetno , sigrurno" bas nekako za kuka gradenje e
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
mora da ima vo sekoja kancelarija i po eden maz, poradi odrzuvanje na konekcijata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a sto ke cementirame, mari ?
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
acika...
nema potreba "only for women"... ako vlezat mazi.. ke im dademe brokuli... ako vlezad dami... se znae hevtosuvanje... hahaaa |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Acika,prav MARKETING MENAGER SI,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jas bi rekol ,, trajno, kvalitetno , sigurno,,
|
|
![]() |
|
"only for woman"..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Marko,me bocka sandalkava..levata..sto si mi podmetnal..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajde sega da smislime slogan na firmata
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21922193219421952196 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |