![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 217218219220221 240> |
Автор | |
bonjovi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Инцест
Во некое индиско племе таткото му вика на синот: - Синее, се породи жена ти!!! - И, и, тато што добив? - Братче, сине братче. |
|
![]() |
|
bonjovi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
КокошкиСе сретнале две кокошки и разговараат.Ти колкави јајца снесуваш? - За 5 денари, а ти? - Е јас снесувам за 6 денари. - Е па, не знам како ти се исплати да си ја шириш за еден денар! |
|
![]() |
|
Продавам три мачки:две различни и една иста.
|
|
![]() |
|
МАЛИ ОГЛАСИ
Мењам собна антена за двособна. Мењам електрична гитара за плинска. Мењам цимер алкохоличар за цимерка нимфоманка. Мењам долен веш еднаш месечно. Јадам сарми по куќи. Пеам по свадби и плачам на погреби. Млада професорка дава на часови по математика. |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Клавир
|
|
![]() |
|
име
1.Како се викаш?
2.Ко татко ми.
1.Како се вика татко ти?
2.Ко мене.
1.А вие двајцата како се викате?
2.Исто.
|
|
![]() |
|
zosto e podobro da imas seks so profesor otkolku so doktor
doktor sekogas vika sledniot, a profesor ke ti rece da poftorime
|
|
![]() |
|
devojkata go prasuva deckoto: -zosto imas tolkavi golemi oci -zasto mnogu sum placel kako mal -pa dobro be,sto ne si mocal poveke?
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Се сретнуваат две циганчиња:
- Што си бе толку блед, да не си болен? - Не бе. Мајка ми ми го изми лицето |
|
![]() |
|
Млад човек е примен на работа во голем супермаркет и првиот ден го пречекува менаџерот, го поздравува срдечно и му вели:
- Твојата прва задача денес ќе биде да го избришеш подот. - Ама јас сум факултетски образован. - Оф леле, извини. Дај ми ја метлата, јас ќе ти покажам како. ![]() |
|
![]() |
|
Оди човек во Мадрид, Шпанија, седнува во ресторан и го порачува специјалитетот на куќата. Келнерот му носи чинија со компири и две топки месо. Човекот прашува:
- Што е ова ? - Кохони, господине. - Што се кохони? - Кохони се тестиси од бик што има изгубено во попладневната борба на арената. Отпрвин му се згадило на човекот, ама откако ги пробал и му се бендисале се изел. Другиот ден човекот повторно отишол во истиот ресторан и повторно порачал кохони. Го донел келнерот јадењето, но со две топки скоро двојно помали од претходните. Човекот револтиран: - Што е ова? - Кохони господине. - Не, не. Јас вчера јадев кохони и тие беа многу поголеми од овие. - Господине, не губи секој ден бик. |
|
![]() |
|
ОГЛАС: Продавам куќа на лизгалиште. Нема поминато многу.
|
|
![]() |
|
- Колку тежи еден домазет?
- 601 кило. Наутро дедото прашува: "Стана ли ова волот?" - 400 кг. На ручек бабата: "Ручаше ли ова свињата?" - 200 кг. Навечер жената: "Пиле, ај да си легнеме" - 1 кг. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 217218219220221 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |