![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21862187218821892190 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdravo Trucer...
pa kade si covece... te stavivme na funkcija Direktor za transport... a tebe te nema... brokulite ke ni se rasipat... |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ВАЛ мора да го освежуваш почесто со еден сладолед оти полнети пиперки не оди во ваква прилика,
![]() ![]() ![]() Мора кондицијата да ја одржува и со аеробик ама без бик за да не ја згреши работата ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Trucker..
Pa kaj si ti covece?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
sto e ova..vaka?
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
dobar den luge...kako ste?
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Mari..si go izmoriv masazerceto
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Acika..na sostanok si...
Na pola me ostavi..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Денес навистина сум за прекувремено и да се инаудирам печати по казна,
![]() ![]() ![]() Кој е без печат нека се јави ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Devojceto e vo Ohrid,uzivaaaaa
|
|
|
|
![]() |
|
Dime...najubata pozicija ja odbra,,so pecatite,ha,haaaaaaa |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
e stvarno Dime...
prav arhivar ke bides... ne so pecat... tuku so mur (prvata bese k... ama lektorite ja smenija vo m)... udiraj... samo pazi biroto da ne go ostetis... da ne te kaznuvame... hahaaa |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Ok, kade e la file da se dogovorime???
koga, kako, zosto, so sto???
|
|
![]() |
|
Lily odi so La_fille...
acika i Val.. mi napravija forez... a nesakam snaskata da me gleda vakov zacrvenet... hahaa |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() arhivar...nema problem!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21862187218821892190 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |